Mikor van az a pont, hogy el kell menni egy nőgyógyászhoz? Ha.
Figyelt kérdés
Ha...25 napja bevettem egy 72 órás tablettát és még nem menstruálok!Tesztet is végeztem el és mind a 3 eddig negatív lett!Ha továbbra sem jön meg a menstruációm,a tesztek pedig ugyanúgy negatívak lesznek,akkor szükség van-e elmenni egy nőgyógyászhoz?2013. dec. 11. 11:11
1/8 anonim válasza:
Valszeg bekavart a 72órás tabi. Mióta késik a menszid, hány napja?
2/8 A kérdező kommentje:
November 13án jött meg nekem utoljára,és nekem elég össze-vissza szokott lenni,az utóbbi időben mindig az előző menzeszhez képest egy héttel vagy pár nappal hamarabb jött meg...Igaz,majd csak pénteken lesz 13,de én azért aggódom :S
2013. dec. 11. 11:16
3/8 anonim válasza:
nem lehetsz terhes. a 72 órás tabletta egy lórúgásnyi hormon, kicsit meg is zavarhatja a hormonháztartásod, viszont a terhességet szinte teljesen kizárttá teszi. ezt támasztja alá a 3 negatív teszt is és hogy tulajdonképpen egyelőre még nem is igazán késik a menzeszed.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ :) Remélem,hogy csak én reagálom túl a dolgot...de akkor várjam meg a hétvégét és ha akkor sem jön meg,akkor menjek el egy kivizsgálásra?
2013. dec. 11. 11:24
5/8 anonim válasza:
Tegnap már feltetted ezt a kérdést, és akkor többen is válaszoltak.
Most elfelejtetted megemlíteni, hogy az előző hónapban is bevettél egy 72 órás tablettát, így a hormonháztartásod nem egyszerűen felborult, hanem padlóra lett vágva. Azon sem csodálkoznék, ha hónapokig nem jönne meg.
De ha ennyire nyugtalan vagy, akkor menj el egy nőgyógyászhoz.
Már csak azért is, hogy megbeszéld vele, hogy milyen módon fogsz majd védekezni, ha helyreállt a szervezeted, mert a 72 órás tabletta (ahogy a jelenlegi helyzeted is mutatja) nem játék, és nem arra való, hogy minden hónapban bekapkodd!
6/8 A kérdező kommentje:
Össz-vissz ez a két alkalom volt,hogy bevettem...nekem sem áll szándékomban halomszámra bekapkodni,mivel tudom,hogy nem sabad...Na de köszönöm szépen a választ,és a tanácsokat is,megfogadom...:)
2013. dec. 11. 11:50
7/8 anonim válasza:
atyaég! neked mindenképp el kell menni nőgyógyászhoz hogy írjon fel fogamzásgátlót (gondolom az óvszer nem játszik, mert azt akár az elmúlt 2 hónapban, magadtól is használhattad volna. kb minden sarkon recept nélkül kapni)
8/8 A kérdező kommentje:
Mind a két alkalommal használva volt,csak mind a két alkalommal kiszakadt és más megoldás pedig nem igazán volt hirtelen...
2013. dec. 11. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!