Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Divat még 2 keresztnevet adni...

Divat még 2 keresztnevet adni a babának? Vagy teljesen felesleges és csak baj van vele?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelt a divat, mikor két keresztneve lett a kislányomnak. Egyrészt nagyon rövid a vezetékneve, ezért jól megy hozzá, másrészt valahogy mindig is tudtam, ha egyszer kislányunk lesz, akkor megkapja mindkettőt. Valóban nem fogja használni a másikat, de attól még normális szülők vagyunk, hidd el. Ja, és nem vagyunk sem nagy vallásosak, sem nagy hagyományőrzők, szóval ez csak úgy jött...:)
2015. jan. 30. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
1979-ben születtem és két keresztnevem van,nekem tetszik ez.És ha gyermekem lesz akkor neki is kettő lesz.Majd eldöntheti később hogy melyiket szeretné használni.
2015. jan. 30. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is két keresztnevem van, mindkettőt utálom. Azt használom, amelyiket kevésbé, de ettől még a legtöbb hivatalos papíron mindkettőt ki kell írnom. Ehhez még két különleges, és hosszú keresztnevem is van, amiket szinte betűznöm kell, tehát számomra csak macera a két név. A lányaim ezért csak egy nevet kaptak, különleges a vezetéknevük is. Nem foglalkozom az ide vonatkozó aktuális trenddel.
2015. jan. 30. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
A mienknek is 2 neve lesz...ha lány, azért mert az első keresztneve olyan rövid, hogy 'megkíván' még egy nevet mellé, ha fiú lesz, akkor pedig azért, mert az apja nevét kapja másodiknak.
2015. jan. 30. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Divat még?
2021. jún. 11. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!