Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Attol fugetlenul hogy kicsi a...

Attol fugetlenul hogy kicsi a has, lehet valakinek normalis meretu babaja?

Figyelt kérdés
mert 35 hetes vagyok es a hasam kisebb mint kellene uh.-ra pedig mar nincs lehetosegem menni,attol meg szulhetek norm.meretu babat?vagy lehet picuri lessz?
2008. aug. 21. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Normális méretű lehet, ezen ne aggódj! CTG-n láttam olyan lapos hasú kismamát, hogy azt hittem, vkinek a hozzátartozója, erre odahuppant mellém a székbe. A teljesen laposak is szülnek bőven 3 kiló feletti gyerekeket.

Mi az, hogy nincs lehetőséged uh-ra menni? Még hátra van az utolsó kötelező uh., amit a 36. v. 37. héten végeznek el. És mit mond az orvosod?

2008. aug. 21. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
kulfoldon elek es itt 28 hetet ha be toltotted nem uh.-nak tobbet.
2008. aug. 21. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet normális méretű baba. Ugyanúgy lehet kicsi hasból nagy baba, mint nagy hasból kicsi baba. Szerintem se aggódj!
2008. aug. 21. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

ÉN is külföldön vagyok, és a 18. heti genetikai után nincs több UH, hacsak nincs valami komplikáció. Itt azt mondják árt a babának (USA).

A pocakom egyébként nekem is kicsi, a doki is mondta, de nem említett semmi bajt, mert a növekedés aránya normális. Az is számít hogy magadhoz képest mekkora.

Boldog babavárást!

2008. aug. 22. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!