Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
5napja késik a menszim viszont tegnap csináltam egy tesztett ès negatív lett. Szerintetek van remény hogy terhes vagyok? Ha elmegyek nődokihoz fogtudni valamit mondani?2015. jan. 29. 11:07
1/2 anonim válasza:
Ezt a teherbeesés témakörben kellett volna feltenned. Ott vannak naponta százával ugyanilyen kérdések.
És most csak ugyanazt tudjuk válaszolni: mi nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e. "Lehetsz-e terhes?" Lehetsz. De lehet, hogy nem. Ezzel a válasszal nem tudom mennyire vagy előrébb.
A nőgyógyász vérvételből meg tudja állapítani a terhességet. Nem tudom mennyire lep meg ez a hír.
Ne haragudj a nyersségemért, de naponta többen jönnek ugyanilyen kérdéssel.
2/2 anonim válasza:
Ha még mindig nem jott meg akkor 2 naponta tesztelj nekem a kimaradt menszim utan kb 6 napra lett pozitiv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!