Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
december 17-en kellet volna,hogy meg melegyen a menstruacio.. de nem jott meg, es el mentem orvoshoz csinaltunk tesztet a teszt negativ let, es kaptan egy inekciot, hogy meg legyen a menstruacio.. de azota meg most sem jot meg.. vanak ojan derek falyasok meg hasi falyasok mind ha meg jonn e de semi.. a mellem pedig elege meg van duzzadva es faly, elege eres is. a paromal mar szeretnek babat. erezt nem is vedekezunk.
2015. jan. 5. 14:34
 1/6 sztrecskó ***** válasza:

nem hiszem, de kitudja...

eddig mindig pontosan jött meg? volt néha késés? ha igen, mennyi idő?

Előfordul, hogy nem tud megjönni, állandó fokozott stressz, túlhajszolt életmód, stb. miatt. Ilyenkor elég fájdalmas, amikor mégis megjön.

Illetve az is lehet, hogy valamilyen problémád van, ami eddig nem mutatkozott. Reméljük nem!

2015. jan. 5. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Jézusom, te hova járál iskolába???
2015. jan. 5. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
igen mar elo fordult, hogy keset 1-honapot, igen, eleg gyakran elo fordul hogy kesik. van ugy,hogy par napot vagy egy teljes honap ki marad! mar voltam ezel orvosnal es aszt monta az orvos ,hogy hormon zavarok ki irt nekem duphastont es aszt monta hogy menstruacio utan 16 napot varjak es el kezdhetem szedni. de meg nem volt menzesz ezert nem tudom szedni sem.
2015. jan. 5. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Mikor voltál dokinál? Azóta csináltál már másik tesztet?

Írtad, hogy volt már, hogy 1 hónapot késett, úgyhogy a helyedben én inkább sajnos a hormonzavarokra gyanakodnék.

2015. jan. 7. 10:36
 5/6 A kérdező kommentje:
igen tegnap es ma is meg ismeteltem a tesztet es pozitiv let mind ketto.. :)
2015. jan. 7. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes a dokitól, hogy elmentél hozzá azzal, hogy nem jött meg, ráadásul terveztétek a babát és egy injekciót adott arra, hogy megjöjjön, vajon mi volt benne?? Lehet nem is akarom tudni :/

mindenesetre gratulálok neked!

De ehhez a dokihoz én vissza nem mennék többet.

2015. máj. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!