Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? 2hete késik

Terhes lehetek? 2hete késik

Figyelt kérdés
2hete késik, teszt negativ 4 kilò plusz nem birom az édeset,kávét. Terheség lenne? 2. Volt kb 2 hete egy rózsaszín pötty a bugyimba de anyi mi lehetet? 3. Nőgyógyászati vizsgálatra be jöhetvelem???
2014. dec. 28. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Kérdés, hogy ki mehet be veled? A vizsgálatra nem mehet be a párod de Uh-ra általába igen.De igen éppen lehetséges, bár a teszted negatív-Lehet hormonprobléma is.Menj el orvoshoz, ne tippelgess. Esetleg csinálj új tesztet.
2014. dec. 28. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Minden vizsgálatra mehet egy kísérő is, alapjog! Az, hogy a doki vagy az asszisztens húzz a száját, az csak emberi kérdés, de a páciensnek joga van bevinni egy kísérőt!

Lehet terhesség, igen, de sokminden más is. A visgálat és labor szükséges.

2014. dec. 28. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap reggel tesztelj első pisiből megint,és ha újra negatív lesz akkor menj el dokihoz mindenképpen,mert ez nem normális dolog,hogy csak úgy minden ok nélkül kimarad a vérzésed!!
2014. dec. 28. 14:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Holnap már megyek dokihoz szerintem
2014. dec. 28. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Nálam mikor először kimaradt és negatív volt , akkor cisztám volt, de ez én voltam. (1#es voltam) És ne aggódj ez még örült nagy bajt nem jelent. 2 éves kislány anyukája és 6hkm
2014. dec. 28. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy fiam van. 3 hónap után lett csak pozitiv tesztem. Addig negativ volt.
2014. dec. 28. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor éppen lehet. Hallottam már ilyet, de az orvos csak többet tud.
2014. dec. 28. 17:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem látt babát
2014. dec. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!