12. heti ultrahang kép alapján nemet tippelni valaki?
Figyelt kérdés
Valaki tudja mit néz/miből következtet a nemre a szonográfus ilyenkor? Vonalakat, nub-ot, bármit?2015. jan. 28. 16:35
3/9 A kérdező kommentje:
Tettem csak elsőre visszadobta:)
2015. jan. 28. 16:40
4/9 anonim válasza:
12 hetesen még annyira egyforma mindkét nem, hogy nem nagyon mernek tippelni. Legalábbis nekem ezt mondta a doki. Aztán 14 hetesen már mondta hogy fiú, az is lett :)
5/9 anonim válasza:
Félig háttal van a törpe,úgyhogy nagyon senki sem fogja megmondani
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Sajnos azóta sem derült ki, mert a 12 hetes uh-n az Istenhegyi úton sem látszott még ennyi sem, annyira ficánkolt, azóta pedig nem voltam. Ma este megyek a dokihoz, hátha rápillant uh-gal és látni fog valamit, már nagyon kíváncsiak vagyunk:) Ha ma sem derül ki akkor márc 20-án 19 hetes ultrahangon megint az Istenhegyi úton már csak kiderül:)
2015. febr. 25. 11:59
8/9 A kérdező kommentje:
De nem működik a link nekem:(
2015. febr. 25. 12:00
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!