Tudtok Szolnokon olyan nőgyógyászt akinek a magánrendelésén van ultrahang és nem utolsó sorban rendes és alapos?
Szia. Én Úri-Szabót kértem fel anno a terhesség és a szülés levezetésére.
Nem jártam hozzá a magánrendelőbe. Sosem kérte, nem ajánlotta fel. Minden vizsgálatra a kórházba mentünk be. Ott találkoztunk és végzett el mindent.
A szülésért 100e forint-ot kér (állítólag). Mi 50ezret adtunk neki és egy 50ezer forintos italt, mivel tudtuk, hogy nagyon szereti azt a fajtát.
Nem vágta vissza hozzánk, bele se nézett a dísztasakba, hogy mi van benne. Egyedül az ital tetejét látta és annak nevét. Már mosolygott és megköszönte.
Szülés után bármikor hívtam mindig örömmel segített és emlékezett rám és a gyermekünkre (név szerint!).
1 éves vizsgálatra vittünk neki egy első 12 hónapból készült montázs képet a lányunkról. Ki is rakta a falára, nagyon tetszett neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!