Magán ultrahang rendelőkben alapos a kivizsgálás? Mármint sokan a 3-4 D miatt keresik fel, de nekem egy alapos "kivizsgálásra" lenne szükségem.
Nem értem miért jársz magánrendelésre, vagy miért ehhez a dokihoz ha még ultrahangja sincsen. azt hiszem 4x a terhesség alatt kötezlezö is ultrahangot csinálni. ez az elsö majd 12 hetesen 20 hetesen 30 hetesen és azt hiszem 36-ik héten is. (persze egy egy hét eltérések lehetnek)
A korházban úgy menyjél hogy ki van írva mikor melyik doki rendel, elkezdesz egyhez járni makd mindig kapsz idöpontot. a barátnöm végig így járt és néha napján kellet csak vánria, de nem túl sokat. nekem a magán dokinál is volt hogy órákat vártam.
De vannak ultrahang rendelök, itt a baba mozi mellett a doki átvizsgálja a babát, mindent megnéz a végén ad is róla diagnózist.
De menyik városban vagy ha BP melyik kerültet kellene?
Már nem járok magán dokihoz, 9 hetesen voltam nála, de mivel nincs ultrahangja és egy 30 km-re lévő kórházban dolgozik, úgy láttam semmi értelme. Az TB alapú terhesgondozás nálunk nem ilyen egyszerű, hogy van egy doki és ő hozzá járok akkor minden ok. Falun lakom, itt ez úgy működik, hogy havonta kijár a védőnőhöz egy nőgyógyász, ő nem csinál semmit csak muszájból van. A városi kórházba (15 km-re) van egy terhespatológia, ez sürgősségi hely, ha van valami probléma ide lehet menni, de itt sosem lehet tudni kirendel, mivel mindig valakit leküldenek a szülészetről. És van az ultrahang vizsgáló, ahol általában csak a szonográfus van, doki csak a kötelező 19. heti genetikai ultrahangon van bent.
Ezért akarok én egy magán ultrahang rendelőbe elsétálni. Kinéztem magamnak Miskolcon (ez a legközelebbi nagyváros) ezt a 4diagnosztikát, mert úgy láttam ők árban és vizsgálatokban is jók.
Nem véletlenül, de mi "rászoktunk", hogy 4D laborba jártunk már a hormonproblémáimtól kezdve a peteérésen keresztül a fogantatástól egészen a 34. hétig. Ezért.
Alapos vizsgálat, pontos, éles képek. Ember és családbarát környezet, mitöbb profizmus minden téren. Sokat köszönhetünk ennek a labornak, hiszen előtte már cisztával a körzetis kórházban műteni akartak, sokszor felületesen diagnosztizáltak stb.
Ettől függetlenül azért a kötelezőkre is elmentem a kórházba. Ég és föld...
Szerintem én is így teszek. A kötelezők, 12., 19., 30., 36. Ez mind a kirendelt kórházban volt és lesz is. De ezeken kívül még csak elmegyek a 4D rendelőbe. Én ugyan érzem a babám, de a párom nem, ő csak látja a gömbölyödő pocakom, de nagyon kíváncsi mi zajlik odabent, és nyaggat is, hogy mikor megyünk legközelebb. Olyan aranyos ilyenkor. :)
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!