4d ultrahang nem tudja megmondani a nemet?
Nekünk csak a 3. 4D-n tudták megmutatani biztosra, hogy fiú, a 28. héten. Fiunk is született.
Sem a genetikai uh, sem az orvosi UH-n nem látszódott, mindig lányra tippeltek inkább.
Az első két 4D sem volt biztos sem látható semmi, úgy helyezkedett.
dehogy, nincs gond :) a gépeknek van hibaszázaléka, meg egy csomó mindentől függ, ki éppen hány hetesnek mond :)
a nemét meg nehéz tényleg megnézni, ha ő nem szeretné, de ahogy egyre nagyobb lesz, könnyebb elkapni :) nekem a valószínű lány lány is lett :)
Az UH méretek és a menstruáció meg az egyéb számítások közötti 1-2 hetes eltérés nem szokott gond lenni. Ha baj lenne akkor azt az UH-os tudja és kötelessége tájékoztatni téged.
Ha Te meg a párod szereted a lánygyereket akkor a többiek majd elfogadják. Ne akarj megfelelni nagyszülőknek nagynéniknek és olyanoknak akik a Te gyerekedet nem akarják elfogadni. Ez olyan szomorú.. :( :(
Én a 30. héten vagyok, de pl. az arcát még nem mutatta a baba, mindig keresztben van a keze előtte.
A fütyijét már láttuk, de ez is esetleges, hugom kislánya csak a 32. héten fedte fel magát.
Ami pedig a méreteket illeti, múlt csüt. 1200 gr-nak mérték a babát és 28+5 hetesnek, tegnap pedig 1530 gr-nak, és 30+5 hetesnek!!! Ennyi múlik a gépen és a vizsgáló hozzáértésén.
Nekem véges végig fiút mondtak, az összes uh-n(ebből 4 4d-s volt) Többször megmutatták a kukit
az utolsó uh-n már bent a kórházban túlhordás miatt, mutatták meg a nunit :)
Mondtuk a férjemmel, hogy majd ha megszületik meglepődünk...
ÉS kislány lett, előtte 4 fiúnk született :D készültünk az 5. fiúra, erre itt a nunis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!