Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4d ultrahang nem tudja megmond...

4d ultrahang nem tudja megmondani a nemet?

Figyelt kérdés
Ma voltam 4d ultrahangon, a kicsikem boxba tartott kezzel volt es torok ulesbe,azt mondta a nő h sehogy nem tud be nezni a laba koze de szerinte lany mert nem latja h ki puklisodna a here..volt mar aki igy volt es megis fiu lett, ja tudtommal 21hetes vagyok ma,mensi szerint 23, a 4d szerint 20+3 hetes. Gond lehet???
2015. jan. 13. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekünk csak a 3. 4D-n tudták megmutatani biztosra, hogy fiú, a 28. héten. Fiunk is született.

Sem a genetikai uh, sem az orvosi UH-n nem látszódott, mindig lányra tippeltek inkább.

Az első két 4D sem volt biztos sem látható semmi, úgy helyezkedett.

2015. jan. 13. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:

dehogy, nincs gond :) a gépeknek van hibaszázaléka, meg egy csomó mindentől függ, ki éppen hány hetesnek mond :)

a nemét meg nehéz tényleg megnézni, ha ő nem szeretné, de ahogy egyre nagyobb lesz, könnyebb elkapni :) nekem a valószínű lány lány is lett :)

2015. jan. 13. 21:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem mind1 mert igy is ugyis az en eletem ertelme.csak csalad egy ket tagja remenykedik h nem lany :( azt akarnam h szeressek de hat nekik nem jo a lany :( mondtam ott a paromnak hogy na kislanyunk lesz es mondta a nő h nem biztos mert pont takarasba van teljesen,csak aze tippel lanyra mert nem log ki a hereje
2015. jan. 13. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Az UH méretek és a menstruáció meg az egyéb számítások közötti 1-2 hetes eltérés nem szokott gond lenni. Ha baj lenne akkor azt az UH-os tudja és kötelessége tájékoztatni téged.

Ha Te meg a párod szereted a lánygyereket akkor a többiek majd elfogadják. Ne akarj megfelelni nagyszülőknek nagynéniknek és olyanoknak akik a Te gyerekedet nem akarják elfogadni. Ez olyan szomorú.. :( :(

2015. jan. 14. 10:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezert vagyok kibukva mert a parom se orul neki.
2015. jan. 14. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Én a 30. héten vagyok, de pl. az arcát még nem mutatta a baba, mindig keresztben van a keze előtte.

A fütyijét már láttuk, de ez is esetleges, hugom kislánya csak a 32. héten fedte fel magát.

Ami pedig a méreteket illeti, múlt csüt. 1200 gr-nak mérték a babát és 28+5 hetesnek, tegnap pedig 1530 gr-nak, és 30+5 hetesnek!!! Ennyi múlik a gépen és a vizsgáló hozzáértésén.

2015. jan. 14. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem véges végig fiút mondtak, az összes uh-n(ebből 4 4d-s volt) Többször megmutatták a kukit

az utolsó uh-n már bent a kórházban túlhordás miatt, mutatták meg a nunit :)

Mondtuk a férjemmel, hogy majd ha megszületik meglepődünk...

ÉS kislány lett, előtte 4 fiúnk született :D készültünk az 5. fiúra, erre itt a nunis :)

2015. jan. 14. 14:55
 8/11 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt a szitu(16 hetesen voltunk 4d-n),boxba tartott kéz,törökülés,semmit nem lehetett látni nekem is kislányra tippeltek,de a szonográfus ki is hangsúlyozta,hogy tipp,de nekem még egy normális indokot sem tudott mondani,azért gondolt lányra mert a lányok szégyenlősebbek,és ha fiú lenne hamar meg lehetne mondani,párom anyukája mesélte,hogy párom csak a 7. hónapba mutatta meg magát,szóval még bármi lehet,én is 50-50nek veszem még mindig,habár kisfiút szeretnénk jobban,de persze ha kislány,akkor is fogunk örülni a legfontosabb,hogy egészséges legyen. 19+4 hetes km :)
2015. febr. 25. 10:23
 9/11 A kérdező kommentje:
tegnap voltam újra 4d-n. megmutatta a kis nuniját. én is fiút szerettem volna,de talán a szivem mélyén mégis kislányt, hisz annyira örültem neki!
2015. márc. 1. 11:00
 10/11 anonim válasza:
Nekem is kislányom lesz,és én is kisfiút szerettem volna,de a szívem mélyén éreztem,hogy kicsi lány,és most már nagyon boldog vagyok,hogy az! <3 :) (utolsó válaszoló voltam)
2015. márc. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!