Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél a nőgyógyász...

Terhességnél a nőgyógyász milyen leletet ad ki?

Figyelt kérdés
Olyat, amin csak fel van írva, hogy terhes az illető és hányadik hetes, vagy olyat, amin látható az UH kép is, kicsiben?

2015. jan. 12. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez változó. Én kaptam képet, de én magánorvosnál voltam, viszont ismerek olyat is, aki nem kapott. Gondolom kórházanként is más a gyakorlat.

13 hkm

2015. jan. 12. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
A leleten le volt írva és külön kaptam egy képet.
2015. jan. 12. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És azon kívül, hogy hány hetes a kismama, volt-e még valami adat a leleten? Pl. méhnyálkahártya vastagsága, magzat mérete, petezsák mérete...ilyesmik?
2015. jan. 12. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem változó...

Nekem az első alkalommal a leletemen csak annyi szerepelt hogy a diagnózis a vérzés elmaradás, meg a méhszáj állapota milyen (10 hetesen) aztán pénteken vissza kellett mennem UH-ra ahol már a papíron a baba adatai szerepeltek, hogy él, szívhang jó, méret,stb stb...

2015. jan. 12. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Első, vagyok megnéztem neked, az enyémen rajta voltak alap vizsgálati dolgok (puha, betapintható has stb.), a méhemről annyi, hogy lúdtojásnyi, AFV-ben, a terhességgel kapcsolatban azt írta, hogy iu. graviditas, CRL: 5,2 mm. Szívműködés látható. Grav. s. 6. Tehát annyi, hogy méhen belüli terhesség, 5,2 mm-es embrió szívműködéssel, és hogy 6 hetes terhesség.
2015. jan. 12. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
képet akkor ad ha kérsz,de azt inkább csak a sima uh vizsgálatokon szoktak,nem a nőgyógyászati szakrendelésen. ott általában először csak a baba adatai vannak rajta,hogy mekkora stb.
2015. jan. 12. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem nem adott UH képet csak egy papírt,hogy 7 hetes terhesség, 7 mm. a baba, jó szívhang, rendben megtapadt. Meg rajta van,hogy milyen gyószereket szedek és mennyit.
2015. jan. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!