Flór Ferenc kórház szülészet tapasztalatok. Melyik orvost ajánlanátok? Az se baj, ha nőnemű:-)
Szuperek a szülőszobák, ügyeletesnél szültem de le a kalappal mind a szülésznő, mind pedig az orvos előtt. Nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak a kórházról, kivéve 1-2 csecsemős nővért.
Terhesgondozásra Surányi Tibor doktor úrhoz jártam, Mátyásföldön van magánrendelője. Szuper orvos! Kedves, alapos, a legapróbb dolgokra odafigyel. Viszont Jurkó Zsuzsannához is volt szerencsém, nagyon kedves doki ő is. Ő is ugyanott rendel, mint a dr úr. Ha van kérdésed nyugodtan írj privit!
Köszönöm a válaszokat.
Szimpatikus volt, amiket a Flór Ferencről hallottam, valószínűleg ott szeretnék szülni.
Az igaz, hogy epidurális érzéstelenítést nem adnak?vagy hogy jó pár hónappal előre le kell egyeztetni?
Én is ott szültem 2010-ben. A szülőszobák valóban igényesek. Az orvos már nem ott dolgozik, akinél szültem. A csecsemősök, egy-kettőt leszámítva nem voltak túlságosan segítőkészek. Én a két ágyas szobára "fizettem be", amivel nem volt akkor semmi bajom.
Én is kaptam epidurált (akkor 40eFt volt), ezt előtte kellett leegyeztetni az osztályvezető főorvossal, ő is csinálta. Viszont maximálisan elégedett voltam vele. Tulajdonképpen az epidurál adagolásán kívül úgy viselkedett, mint egy szülésznő. Mindenben segített.
Összességében jók a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!