Szült valaki mostanában Kistarcsán a Flór Ferenc kórházban?
Én június 3-ra vagyok kiírva, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy a júniust már nem fogja kivárni a kis drága. :)
Te is érintett vagy? Mikorra várod a babát? Van orvosod? Kinél fogsz szülni?
Köszönöm szépen Nektek a hasznos infókat, így azért már sokkal könnyebb. :)
Ti milyen szobában voltatok? Simában vagy alapítványiban? Volt fogadott szülésznőtök? Ha nem, megbántátok utólag? Mennyit szokás adni nekik szülés után?
Nekem van fogadott orvosom, viszont szülésznőm nincs és nem is nagyon terveztem, de azért érdekelne a tapasztalt anyukák véleménye. ;)
A babának saját ruhát nem is érdemes vinni? Csak abban lehet, amit ott kap? Fürdőlepedő kell neki vagy abból is kórházit használnak? Velem apuci is ott lesz a szülőszobán, neki milyen ruhát kell vinni? Vagy adnak azt is?
5-ös vagyok.
Én alapítványiban voltam mind a 2 gyerekkel eddig. Nagyon jó volt, nem bántam meg. Fogadott orvosom volt nekem is, ugyanígy most is, szülésznőm nem volt de nem is érdemes mert mindegyik nagyon aranyos, kedves, segítőkész. Nekem most sem lesz. Nem kell fürdőlepedő sem ruha a babának, a csecsemősök minden fürdetésnél tiszta ruhát adnak rá, de vihetsz neki 1 adaggal ha netán kakis vagy pisis lesz, átöltözteted napközben és este visszakapod, de ez nem jellemző. Apukának meg kell venni a ruhát amiben bent lesz veled mert csak abba mehet be. A kórház bejáratánál lévő gyógyszertárba meg tudjátok venni, de ne aznap hanem előtte 2-3 héttel azért meglegyen. Nyugodtabb vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!