Volt akinek még a 24hetes ultrahangon sem tudták megmondani a baba nemét?
Szerintem ha tenyleg nagyon vagysz ra, h tudd, akkor menj el 4d ultrahangra, de oda se akarhova. Erdeklodj elotte, h hol van nagyon jo szonografus, ugyanis egy jo gep es egy jo szonografus tutira megmondja meg a 20. het elott. Nekem az elso terhessegemnel a dokim sosem volt biztos a nemeben, nem is mondott semmit. Mikor mar meguntam, 28 hetesen elmentem 4 d re, de elotte tajekozodtam, hol profi a szonografus, Aztan 3 perc utan meg is mondta, h kislany, es azt is elmondta, olyan nincs, h nem mutatja magat a baba. Ha nem mutatja magat, azt jelent, nem egeszen hozzaerto a doki, szonografus.
Most a 2. terhessegnel 12 hetesen voltam 4 d n, es mar akkor emgmondtak, h fiu lesz, es azota is az.
Nekem a fiamat csak a 4D-n tudták meghatározni 27 hetesen, pedig amit ott láttunk az annyira egyértelmű volt.
Most lányt várunk, 3 orvos mondta annak, egymástól függetlenül.
Én a Mátyásföldi klinikán voltam 12hetes genetika uh-n,ahol a doktornő kislányra tippelt,és ma voltam a barátnőmmel is ő is 12hetes uh volt..úgy gondoltam ha már ott vagyok nézzük meg bébimet,és 100%-osra mondta hogy kislány! A picike punciját is megmutatta ahol nagyon szépen látszódott a két szeméremajak!
14+4hkm
Nekem a 30. héten sem.
Teljesen mindegy mennyit fizetsz egy szonográfusnak, vagy milyen jó hírű, ha a baba nem úgy fekszik, hogy lehessen látni, akkor az sem fogja tudni megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!