19hetes terhes vagyok és már lent a köldököm alatt érzem hogya pici mozog, mikor lehet érezni a köldököm körül?
Hát ebben nem lehet megnyugtató választ adni,mert a magzat bizonyos okokból elhalhat bármikor.. a doki edddig csaka méhszájadat és a pocid helyzetét , meg az eddigi eredményeidettalálhatta rendben, de még sok vizsgálat vár rád...nem véletlenül!
Minden kismama aggódik ez természetes, mivel gondolom még nem voltál ilyen helyzetben..
A babád 1-2 hét múlva pedig akár a gyomrodat is taposhatja.
23 hetes kismami
Ha már a köldök alatt érzed a pici mozgását akkor bármikor megérezheted a köldökön körül is.Nekem már mindenhol mozog.Hol hasalján hol bal,jobb oldalon.Ha betartod a szabályokat amit egy kismamának kell akkor nem lesz gond.Néha én is tartok attól,hogy neforduljon elő semmi gond.Sokat pihenj és ne ezen töprengj! Boldog babavárást!
22hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!