15. hét környékiek, mekkora a pocakotok?
"12. héten egyértelmű terhes hasam volt"
Azt kétlem, mert anatómiai lehetetlenség. A méh a 16. hét körül kezd el kiemelkedni a szeméremcsont mögül, addig maximum puffadt lehet a has a bélgázok miatt.
Én is kismamanacikat hordtam.
nem nézték hízásnak,akárki akármit mond,lehet pici pocak ekkortájt.
2-es, rosszul tudod, és a link sem túl hitelesn.
Hogyne emelkedne ki a szeméremcsont mögül. . . :D :D :D
3 ujjnyival van kb a köldök alatt.
Na egy 14 heteset találtam:
2-es, ezt a hatalmas baromságot mindenhová leírod, már többen is mondták neked, hogy hülyeség. Látom, nem használ, de azért tessék, még egyszer:
A szeméremcsont (symphisis) közvetlenül a csikló fölött, a vénuszdomb alatt van, csak hogy tisztába tegyük az anatómiát, amit én pl. tanultam is. Áruld már el nekem, hogy mégis hogy a francban lenne a szeméremcsontod alatt a méhed?? Hol? A méh teteje alaphelyzetben is egy picit magasabban van a szeméremcsontnál, nemhogy terhesen. Hasi ultrahangon nem is lehetne látni a méhet, ha így lenne, márpedig már a 12 hetes UH is hasi szokott lenni, ráadásul a bugyi vonala fölött csinálják. Érdekes, nem?
Halkan jegyezném meg, hogy 13 hetesen jártam a dokimnál, aki mikor kitapintotta a méhemet, meg is mutatta, hogy kb. 3 centivel a köldököm alatt van a teteje. Sőt, megjegyezte, hogy nahát, itt már látszik a poci. Mondd már meg nekem, hogy egy 15 hetes, körülbelül 10 centis baba hogy lehetne a szeméremcsont alatt???
Egyébként képi diagnosztikai asszisztens vagyok, tanultam erről, mivel ebbe az UH is beletartozik egyebek mellett.
16 hkm
Egyébként megnéztem az általad linkelt, szupertudományos forrást, és ott sem azt írja, amit te állítasz.
"Az első trimeszter végén a közeli környezet már észreveheti a pocak enyhe nagyobbodását, de csak a 16. hétben kezd jól láthatóvá válni" - Vagyis látszódhat a 12. héten a pocak, de csak a 16. héten lesz JÓL látható. Nem látható, hanem JÓL látható, azaz egyértelmű.
"Pontosabb eljárás a méhfenék és a szeméremcsont között mérhető távolság centiméterekben történő meghatározása. A 16-36. héten ez az érték nő, hetente közel egy centit, a hetek száma pedig megegyezik a cm-ek számával" - ezek alapján a méhfenék a 16. héten 16 centire van a szeméremcsonttól. Ebből te mégis hogyan következtetted ki, hogy ekkor kezd el kiemelkedni mögüle??? Ahány hét, annyi centi.
Szövegértés 1-es, még az általad hivatkozott forrás is azt igazolja, hogy hülyeségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!