Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masszőrként meddig ajánlatos...

Masszőrként meddig ajánlatos dolgozni terhesen?

Figyelt kérdés
Csak mert ez azért nehéz fizikai munka...
2015. jan. 27. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig bírod, amíg tudsz rendesen mozogni és végezni a munkádat. Én ülő munkából a 32. héten jöttem el, nem bírtam már ülni annyira nyomott a hasam.

Addig csináld amíg jól érzed magad, lehet hogy tök jól fogod viselni a terhességed de az is lehet hogy már a 20. héten teljesen kileszel mert mondjuk fáj a lábad-hátad...

2015. jan. 27. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

De azért, mert fizikai munka, nem lehet baj, ugye? Ha pl. jól bírom.

2015. jan. 27. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben inkább a masszázsolajaktól tartanék, mert sokat nem lehet használni terhesen. De ezt te biztos jobban tudod nálam! Addig dolgozz, amíg bírsz, vagy a doki nem mondja, hogy most már pihenned kell. Jó babavárást!
2015. jan. 27. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Alap masszázskrémmel dolgozok, nem olajjal. A krém nem irritál.
2015. jan. 27. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Amíg fizikailag birod és amíg biztonságosan odaférsz a vendégekhez a picidtól!
2015. jan. 27. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam terhes, én irritáltam a vendégeket. :) Úgy értem, kényelmetlenül érezte magát a nagy többség a tudattól.
2015. jan. 27. 13:28
 7/8 A kérdező kommentje:
:) 6-os, és Te hogy bírtad? Meddig dolgoztál? Rosszullétek nem voltak kezdetben? Hogy kezelted?
2015. jan. 27. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én vendégeim már 8 hetesen elküldtek a fenébe, de főleg azért, mert előtte vetéltem. De egyébként olyan rosszul voltam, hogy nem is bírtam volna.
2015. jan. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!