Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy bajt jelent, ha rossz...

Nagy bajt jelent, ha rossz lett az afp eredményem? Nagyon félek és nem bírom elviselni ezt a bizonytalanságot. Tényleg sokszor téves az eredmény?

Figyelt kérdés
Több helyen utána olvastam és megdöbbenve tapasztalom, hogy mennyi kismama szenvedett a tévesen rossz eredmény miatt.Én is ezzel próbálom nyugtatni magam, de sikertelenül. A dokim csak annyit mondott, hogy nem lett túl jó az eredményem, de ez még nem jelent semmi rosszat.Nem tudom még azt sem, hogy alacsony vagy magas az érték,az ijedségtől még arra sem kérdeztem rá.Annyit mondott még a tel., hogy értesíteni fognak hogy mikor kell mennem genetikai uh-ra. Kérlek, aki tud, segítsen valami biztatóval!Köszönöm
2008. aug. 21. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Mi is az a nem jó eredmény? A papírjaidat meg kellet kapnod, azon rajta vannak az eredmények AFP, MoM..

Az előző érték a nyaki redő a 12 hetes uh-n mennyi lett?

Nem beszéltél meg a dokival következő találkozót? Be kellene hívnia legalább 3-4 hetente!

Valamit írj az eredményekről, hogy könnyebb legyen válaszolni.

2008. aug. 21. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Hol az eredményed? Nem tudsz telefonálni, megkérdezni mennyi lett?
 3/18 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem, hogy a 12. heti uh és vérvétel eredménye nagyon jó volt, a tarkóredő 1,7. Egyébként 23 éves vagyok és a 19. hétbe léptem. De sajnos csak a rosszra tudok gondolni.
 4/18 A kérdező kommentje:
Az eredményem a dokinál van és csak telefonon beszéltünk, de semmi konkrétat nem mondott.Egyébként rendszeresen, havonta legalább 1× megyek hozzá, de most genetikai uh-ra kell mennem, az időpontról levélben értesítenek.Ma kell felhívnom a dokit, ha délig nem kapom meg a levelet.
2008. aug. 21. 11:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Először nekem is rossz lett az AFP-m, de most meg itt van két makk egészséges kislányom... Úgyhogy ne aggódjál.
2008. aug. 21. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsony lett, senkinek nem kívánom, mit éltem át az utána következő hetekben. De utána kiderült, hogy minden rendben. Én javaslom neked a 4d-s uh-ot, ott átnézik tetőtől talpig a csöppséget. Szerintem hívd fel a dokit és kérdezz rá az eredményre! Lehet hogy nem is olyan rossz!
2008. aug. 21. 12:01
 7/18 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!Első vagyok. Ez nekem elég furi hogy levelet kapsz nekünk időpont kell a genetikai uh-ra , ami nekem a 18.hét végén volt és 3 héttel előbb kellett időt kérnem.

Ha nem jön az a levél mindenképp hívd a dokit, mert a héten jó lenne, vagy a jövő héten a genetikát megcsinálni, de ha a nyaki redő jó volt,akkor a AFP már csaknem olyan rossz, de együtt a kettőt nézik, és ha olyan gond lenne, már többször meg lettél volna vizsgálva..

Azt hittem kisebb terhesség, de a 19. hétig az ilyet nem halogatnák ennyire a határig gyanus esetben.

Nyugodj meg, de mindenképp sürgesd ezt a vizsgálatot.

23 hetes kismami-

2008. aug. 21. 12:02
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem alacsony lett az afp-m,de a genetikai ultrahangon mindent rendben találtak.A Védőnöm is előre mondta,hogy lehet hogy alacsony vagy magas lesz de ettől ne ijedjek meg mert ha az ultrahangon minden rendben és nem tul nagy az eltérés a norm. értéktől akkor nincs miért aggodnom.

25hetes kismami

2008. aug. 21. 12:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, ebéd után mindenképp hívom a dokit.
2008. aug. 21. 12:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Várjuk a választ!
2008. aug. 21. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!