9. hetes terhes vagyok. Károsíthatja-e a babát, a laptop kisugárzása, használata?
Nem több a sugárzása mint egy szobanövénynek, de nem kell mindent kitalálni, mert a végén a kanapé is sugárfertőzött lesz.
Nyugodtan laptopozz,hiszen mi is itt ülünk egy csomót ennél az oldalnál.
szia
én végig neteztem a terhességem ( az ölemben volt a laptop )és egy egészséges csodaszép kisfiam lett
:D
Én a laptop előtt, vagyis alatt töltöttem a terhességem. Mindig az ölemben van, úgy hazsnálom.
Semmi bajunk, én is, és már 9 hetes lányom is jól vagyunk.
Biztos, hogy nem egészsges, de úgysem tudunk kivédeni mindent. Arról én is leszoktam, hogy nadrágom övébe akasztottam a mobilom, de a laptopot használtam végig.
Köszike, a válaszokat ! :)
Megyek teregetek...nehogy sok legyen ! :))))
Remélem nem! én is egész nap laptopozok! :D
Amugy a tv is (a katódcsoves) is kisugároz, meg minden.
azért ne aggódjunk túl :)
12 hetes kismamó
Sziasztok,
Az orvos egy hét pihenést rendelt el,
ágynyugalom.
Viszont ellentétben az eddigi hozzászólásokkal,
Én néhány laptopozás után úgy döntöttem,
hogy marad a rendes gép.
A mobilt, és a mikrót is kerülni fogom,
amikor működnek. Jó ötlet a fejhallgató, itt az ideje, hogy használatba vegyem.
Azt tudtátok, hogy a wifi, azaz a laptop hálózathoz való kapcsolódása azonos a mikrohullámú frekvenciájával?
Szóval Én most szüneteltetem a laptopot, alkalmankénti használat lesz. Ez egyéni döntés.
Az pedig, hogy ezek mennyire ártalmasak, a nagyközönség számára fél évszázaddal később fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!