21 hetes körüli kismamik hogy vagytok? Mennyit mozgott ma az Apróság?
Figyelt kérdés
Az én kislányom ma rettentő lusta volt, lassan kezdek is aggódni miatta. Nálatok mi a helyzet?2010. febr. 8. 15:56
1/3 anonim válasza:
Szia
én a 21hét végén járok de nagyon mozog a drága kislányom.Hétvégén voltam tesóm szalagavatóján és majd meg haltam annyira fájt ahogy rugdosott mert megijedt a nagy hangzavartól.de mostanra minden rendben van.
És veled mi a helyzet kedves kérdező?
2/3 anonim válasza:
Szia, én 20+4 vagyok, tegnap nagyon aktív volt a picúr.. de elötte 2 napig.. szinte semmi.. alig alig mutatkozott... érdekes dolog ez.. nem tudom mitől van h egyszer nahyon aktív egyszer meg lustizik egész nap... te hogy vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm kérdésetek, megvagyok. Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem voltam gépközelben.
Az én kislányom is mocorog mostmár, sokat idegeskedtem és biztos azért volt lusta. Mostmár jól elvan odabent! Ő már a 3 gyerekünk lesz, az előző kettő sokkal kevesebbet mozgott, mint ő.
Boldog babavárást nektek!
2010. febr. 10. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!