Ha a babám lábai lefelé vannak, és rugdalja a méhszájamat, akkor az attól kinyílhat?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, egy pár napja olyan mintha a méhszájamat rugdalná, persze az is lehet, hogy csak úgy tűnik nekem, de ha így van ez okozhat nyílást?2008. aug. 21. 10:44
1/5 anonim 

válasza:

Nem hinném:-) És ilyenkor még igen sokat forog a baba, és lassan beáll fejjel lefele:-)
Ne félj:-)
2/5 anonim 

válasza:

Nekem már hetek ótaq ott lent rugdos, én is arra tippeltem, hogy a méhszájamat rúgja. Eddig még nem nyílt ki, de elég kellemetlen tud lenni. Üdv 27 hetes kismama
3/5 anonim 

válasza:

Jaj, nekem is csomószor úgy rugdos, hogy úgy érzem, hogy a hüvelyemből (bocsi!) lóg ki a lába, de szerintem ettől nem nyílhat ki a méhszáj! 30 heteske
4/5 anonim 

válasza:

Akkor először burkot kéne repesztenie. :) Ez azért nem így működik, nyugi. Akkorát nem tud rúgni, hogy kilyukassza a burkot!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom kissé buta kérdés, de tényleg olyan érzés néha. Mindenkinek további nagyon szép babavárást!
2008. aug. 21. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!