Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet megtudni a legkönny...

Hogy lehet megtudni a legkönnyebben (terhességi teszt és orvos nélkül) hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
Orvoshoz még nem jutottam el, tudom már rég el kellett volna, de munkám nehezen engedi, illetve 1 hete próbáltam 4 orvost elérni, sajnos sikertelenül, meg félek hogy nem vagyok az, holott mindent megadnánk érte.. 5 hónapja lesz lassan hogy tervezzük és akarjuk a babát, nem görcsösen. Kb. 3-3,4 fél hónapja késett pár napot majd 2 napig volt enyhe vérzésem, második hónap detto, közben felszedtem 3-4 kg-ot, hasam pedig felpuffadva másfél hónapja folyamatosan. Kerekded a pocim és nem hízott hasnövekedés, de viszont az előző vérzésem hosszabb ideig tartott. Napközben van csak hányingerem, néha a kávétól, kívánós vagyok, melleim is nőttek. Sokat görcsölök, mens megjövetele előtt inkább akkor gyakoribb, vizelési inger is. Szóval...párom is, édesanyám is azt mondja hogy terhes vagyok.. csináltam már tesztet de negatív lett. 3 hónapja. Biztosan van olyan módja hogy megtudhassam orvos, stb. nélkül hogy terhes vagyok-e, vagy csak beképzelem. Nagyon szeretnénk babát már.. A negatív kommentelgetők, meg a kritikus emberkék kerüljenek! Köszönöm a segítségeket...
2015. jan. 24. 13:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Még nem töltöttem be a 6 hetet anno,mikor kiderült,hogy méhen kívüli.Haza sem.engedett a doki,azonnal befektetett,vizsgálatok,műtét,mert az nem gyerekjáték...pláne nem 11 hetesen..

Azt mondod kedves kérdező,hogy mondjunk olyan lehetőséget,ami kimutatja a terhességet...igen régen sem volt teszt.de volt ORVOS!!!Akihez minél előbb wlmennék.És amiket felsoroltál csak mind kifogások,minden válaszodban hárítasz hiszen ha vágyom a babára,és vannak tüneteim,akkor elmegyek egy orvoshoz.Ha nem jutsz el magándokihoz,akkor ott a kórház.. anélkül,hogy akarod megtudni???Ránézésre???Nevetséges...

32hetes kismama

2015. jan. 25. 15:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia! en meg nem irtam neked semmit viszont erdekelne mi lett veled azota?? remelem minden oke :)
2015. ápr. 2. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!