Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anya otthonra van ilyen...

Anya otthonra van ilyen helyzetbe lehetőség?

Figyelt kérdés
Sziasztok.23 hetes kismama vagyok,19 éves. a párom kidobott..van gy nővérem akinél voltam pár napot. de jelezte hogy már sok... ugye nincs jövedelmem ezt meg is értem neki is van 3 gyerek.. anyukámék ugyan "segitenek" de nem szivesen és ha valami van egyből fejemhez vágják h nekem kuss hisz ingyen itt lakok.. minden napom a sirással a gondolkodással megy el.. szakmám nincs ugyan mer a babám apukája ugy tett minek ő eltart majd..hát nem igy lett..anya otthon megoldás lenne ideiglenesen? fel vennének ilyen helyzetben??
2015. jan. 23. 22:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.de igen en irtam ki azt.ugynez ki semmi esely a bekulesre.kedves 3as. Mindent megfogok tenni a gyerekemert..ha kell kutyaszart valogatok szin.szerint.h neki megkeressem a penzt!csak terhesen nincs esely munkara
2015. jan. 24. 19:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Te vissza olvasod amit írsz? Ez a felfogás egyszerűen visszataszító :/ Feltételezem nincs gyereked...
2015. jan. 24. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocsi nem láttam, hogy írtál #10esnek szólt amit írtam!
2015. jan. 24. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul gondolod. Van gyerekem. De én el is tudom tartani. Sok gyereket látok hasonló szituból mint amiben ő van, mindegyik jobban járt volna ha örökbe adják.
2015. jan. 24. 19:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Hattol h terhesen nem tudok penzhez jutni.nem azt jelenti hogy nem fogok talpra allni.igen is jo anyukaja leszek! Fiatal vagyok es biztosan kapok munkat is!!! A babanak noverem altal minden megvan.eves koraig ruha gondom nem lesz.baba kocsi is van kisagy is.valahogy csak kihuzom arra az idore amig nem birok elmenni dolgozni.ha mar nem cicizik megoldom!most vagyok bajba a kovetkezo 3-4 honapig
2015. jan. 24. 20:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, a kérdező nem írta hogy nem tud talpra állni. Ha olvastad volna a régi kérdését tudnád, hogy nem volt egyedül, csak a baba apukája kidobta. Miért gondolod, hogy nem tudná egyedül felnevelni, és ne tudná eltartani. Biztos remek anyuka lesz, és meglesz mindene, nem kell luxus egy boldog babának, nah meg írta h lakhat a szüleinél, csak nem szeretne...ne gondold, hogy valaki, aki ennyit küzd a gyermekéért le is mond róla.Ha van gyereked akkor tudod...te lemondanál róla? Szerintem mindent megtennél, hogy veled lehessen. Örülj neki , hogy szerencsés vagy, van munkád, párod, vagy ki tudja mid, és el tudod tartani magatok, és nem kell emiatt aggódnod.

Kedves kérdező, lényeg, hogy van ki támogasson ha csak ruhával ...a kezdeti lendület megvan. Kitartást. Igen ez a 3-4 hónap nehéz, maximum segélyt kell igényelni, tudom hogy alamizsna, de legalább az is van.Ingyen tb-t is igényelhetsz, megírtad régebben, hogy az "exed" valamennyire anyagilag támogat ha kell, és ha már ilyen szépen elbánt veled, ezt használd is ki, hisz ha akarja ha nem ez az ő gyermeke is.

2015. jan. 25. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
ha akarod menni fog biztosan :-)
2015. jan. 25. 18:53
 18/19 A kérdező kommentje:

Az exemtol az csak hitegetes volt..nem torodik semmivel csak neki szingli elete legyen. Anyukamekkal probalok kijonni..nehez de a gyerekeme megoldom.utannna mindenhogy azon leszek hogy talpra alljak.csak az ingyen tb-t tudtam elintezni

Terhesen tobbet nem is tehetek.ezt megmondta a vedono is :/

2015. jan. 25. 19:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem. HA megszületik a baba mindenképp gyerektartást kell fizetnie...ha nem is akarja, a bíróság kötelezni fogja..van a rászorulóknak ingyenes ügyvédi segítség, ezt mindenképp próbáld meg kijárni és ne hagyd ezt a.....(elnézést nem írom ki) , hogy ennyivel megússza, kutya köteles a gyermekéről gondoskodnia.Ha akarja ha nem. És kitartást. Minden kiforrja magát. Igaz én nem voltam egyedül, de mikor terhes voltam, páromat elküdték a munkahelyről, és albérletbe voltunk, szerencsére hamar talpra álltunk így mostmár jöhet az új baba, veled is minden rendbe lesz, tudom nem szeretsz szüleidnél lakni, de a békát le kell nyelni, a gyermekért...mi se mentünk szülőkhöz, ez már a végső megoldás. De majd ha nő, te is tudsz dolgozni és talpra álltok. NAgyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok nektek.
2015. jan. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!