Anya otthonra van ilyen helyzetbe lehetőség?
Kedves 10-es, a kérdező nem írta hogy nem tud talpra állni. Ha olvastad volna a régi kérdését tudnád, hogy nem volt egyedül, csak a baba apukája kidobta. Miért gondolod, hogy nem tudná egyedül felnevelni, és ne tudná eltartani. Biztos remek anyuka lesz, és meglesz mindene, nem kell luxus egy boldog babának, nah meg írta h lakhat a szüleinél, csak nem szeretne...ne gondold, hogy valaki, aki ennyit küzd a gyermekéért le is mond róla.Ha van gyereked akkor tudod...te lemondanál róla? Szerintem mindent megtennél, hogy veled lehessen. Örülj neki , hogy szerencsés vagy, van munkád, párod, vagy ki tudja mid, és el tudod tartani magatok, és nem kell emiatt aggódnod.
Kedves kérdező, lényeg, hogy van ki támogasson ha csak ruhával ...a kezdeti lendület megvan. Kitartást. Igen ez a 3-4 hónap nehéz, maximum segélyt kell igényelni, tudom hogy alamizsna, de legalább az is van.Ingyen tb-t is igényelhetsz, megírtad régebben, hogy az "exed" valamennyire anyagilag támogat ha kell, és ha már ilyen szépen elbánt veled, ezt használd is ki, hisz ha akarja ha nem ez az ő gyermeke is.
Az exemtol az csak hitegetes volt..nem torodik semmivel csak neki szingli elete legyen. Anyukamekkal probalok kijonni..nehez de a gyerekeme megoldom.utannna mindenhogy azon leszek hogy talpra alljak.csak az ingyen tb-t tudtam elintezni
Terhesen tobbet nem is tehetek.ezt megmondta a vedono is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!