Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasmenés, állandó fáradtság,...

Hasmenés, állandó fáradtság, fehérfolyás cigitől pár slukk után hányinger lehet terhességi tünet?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 18:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudnám elvetetni nem lennék rá képes de eltartani sem tudnám:(
2015. jan. 23. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:

akkor...?

szerintem legyen az, hogy holnap tesztelsz egyet. nem kell még elmondanod a párodnak egyből holnap, tudsz rá aludni egyet, és úgy tálalni.

2015. jan. 23. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. jan. 23. 20:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 21 3éve vagyunk eggyütt
2015. jan. 23. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
ÖRÖKBEADÁÁÁÁÁSSSS!!!!!!! milliószor humánusabb és jobb megoldás.... egy élet,ami benned növekszik... ezt ha tényleg abortusz mellett döntötök el is fogják mondani nektek. volt már itt pár ilyen kérdés,hogy mi a menete stb onnan tudom. én sem lennék képes rá és ne hagyd hogy a párod befolyásoljon... sokkal jobb ha örökbe adjátok. a párod élni akar még. és a gyermekednek ehhez nincsen joga???? DEHOGYNEM VAN!! nekem anno amikor a párom is és az anyja is a város közepén a kocsiba azt mondták,hogy ha egyszer baba lesz el kell vetetni közöltem,hogy akkor kiszállnék most rögtön a kocsiból... és hogy ha úgy alakul mindegyik tudja hogy hol az ajtó mert ilyen emberekből nem kérek. tudja a párod,hogy hány MILLIÓ pár kesereg azon,hogy nem lehet saját babája? felvilágosítanám... könnyű dumálni a "hátsó sorból" neki. nem vele bánnának úgy a kaparásnál mint egy utolsó kutyával (szó szerint) meg nem neki lelki/teste trauma,nem beszélve a későbbi szövődményekből. remélem annak a kicsi drága babának az érdekében,hogy csak vmi hormonális dolog nem pedig terhes vagy. jobb életet érdemelne. ne haragudj ez nem ellened szól!! csak az ilyenekre annyira tudok ugrani mint kutya a postásra...
2015. jan. 23. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Az örökbeadás szerintem nem alternatíva - félreértés ne essék, az abortusz sem. Ha már megszülöm a gyermek, akkor viselem érte a felelősséget és felnevelem, megpróbálok neki mindent megadni. Bírom ezt, amikor valaki az abortusz helyetti tökéletes megoldásként állítja be az örökbefogadást, holott nem az, a legnagyobb gyávaság a világon. (Azt a részét nem vitatom, hogy a gyermektelen párok ezzel jól járnak, az nyilvánvaló. És azzal is egyetértek, hogy nem szabad megölni a gyermeket, hanem akkor már inkább éljen. De akkor már inkább éljen a családjával.)
2015. jan. 24. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Több szemszögből is naygon hülye vagy.

1. Ha késik, akkor nem orvoshoz megyünk előbb, hanem tesztet csinálunk. Nem igaz, hogy az orvos biztosabb, az első hetekben az orvos nem sokat tud mondani, CSINÁLJ TESZTET!

2. Ha már egy hónapja késik, akkor eléggé valószínú, hogy terhes vagy, nem kéne cigizni.

3.Ha nem akarsz gyereket védekezhetetetk volna.

4. Ha nem akarod megtartani minél előbb menj el abortuszra, nézz meg egy videot arról, hogy hogyan fejlődik egy magzat, 11-12 hetesen márn mindene megvan, kezd emberi ormája lenni, érzi a fájdalmat.

5. Hogy a francba bírod ki, hogy ne vegyél egy párszáz forintos tesztet, hogy megtudd??????

2015. jan. 24. 10:18
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os,nem is azért írtam,csak mivel olvastam,hogy nem tudná eltartani,ezt gondoltam a "legjobbnak" szegény picinek. mert az sem jó,hogy ha még apuka is meg anyuka is fiatal és ráadásul itt a szülők nyakára szülné meg a kicsit. és ha lelép a párja mert nem vállalja? mit csináljon szegény? havi 40 ezer édes-kevés egy pici babához,de ezt gondolom tudod. persze,hogy a legjobb neki a családdal,de végső esetben inkább olyanokhoz kerüljön akik el is tudják tartani. mi is fiatalok vagyunk, 23 évesek leszünk,most leszek a 6-ik hónapban,de van lakás,munkája a páromnak és nem a szülőket terheljük ezzel. persze,segítenek mert az unokájuk lesz,de soha nem kértük és próbálunk úgy élni,tervezgetni,hogy ne szoruljunk rá a külső támogatásra.
2015. jan. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!