Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandó fáradtság ellen mit...

Állandó fáradtság ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok,2 hete táppénzen,mert már alig vánszorogtam.

Azóta se javult a helyzet.

Odafigyelek arra mit és mennyit eszek,illetve pihenek is eleget.

A terhes vitamint az 1-4. hónapban szedtem,azóta nem,az orvos nem is javasolja.Úgyhogy jelenleg csak magneB6ot szedek az izomfájdalom és görcsök ellen.

Mi segíthetne szerintetek?

Az előttem álló 7 hét még túl sok ahhoz,hogy elfogadjam ez végig így fog menni.

Valamilyen erőt adó plusz vitamin,amit terhesen is szedhetnék.

Előre is köszönöm!

2014. dec. 20. 17:28
 1/5 anonim válasza:

Tornázni esetleg nem szeretnél?

Szerintem az segítene.

2014. dec. 20. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy vérszegény? Az is okozhatja.
2014. dec. 20. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is pont arra gondoltam, hogy vashiányos is lehetsz. Nem néztek vérképet? Én az voltam, és elkezdtem szedni a Neo Ferro Folgammát, javult utána a dolog. Illetve pihentem többet :) Utána úgysem fogsz tudni, és ez nem vicc :)
2014. dec. 20. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is 33 hetes vagyok, de tele energiával... annyira hogy esténként 2-3 max 4 órákat tudok csak aludni. Akkor sem ha lábam nem fáj éppen vagy a törpém nem bulizza át az egész szombat estét.. és többi napot:) De nappal meg nem tudok aludni, nem is vagyok álmos csak érzem hogy kimerült vagyok szellemileg.

Ha tudsz használd ki ezt az állapotot, nem mindenki olyan szerencsés sajnos a vége felé már.

De esetleg tényleg próbáld ki a vaspótlást, és mellette egy kis laza séta bevezetése vagy gyengébb torna.:) Néha napján egy gyenge kávét is megiszom mivel elég alacsony a vérnyomásom csak javít rajta.

Boldog babavárást!:)

2014. dec. 21. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Kér egy teljes vérképet, plusz a vasat, ahogy a többiek is írták. Vérukrot is nézesd, attól is lehetsz fáradt, bár annak más tünetei is vannak.

Addig is (meg utána is) szedd ezeket a vitaminokat, ásványi anyagokat:

B vitamin komplex

C vitamin

Folsav

Magnézium

Cink

A guarana pedig a kávé elnyújtott hatású változata hirtelen hatások nélkül.

2014. dec. 21. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!