Állandó fáradtság ellen mit tehetnék?
33 hetes terhes vagyok,2 hete táppénzen,mert már alig vánszorogtam.
Azóta se javult a helyzet.
Odafigyelek arra mit és mennyit eszek,illetve pihenek is eleget.
A terhes vitamint az 1-4. hónapban szedtem,azóta nem,az orvos nem is javasolja.Úgyhogy jelenleg csak magneB6ot szedek az izomfájdalom és görcsök ellen.
Mi segíthetne szerintetek?
Az előttem álló 7 hét még túl sok ahhoz,hogy elfogadjam ez végig így fog menni.
Valamilyen erőt adó plusz vitamin,amit terhesen is szedhetnék.
Előre is köszönöm!
Tornázni esetleg nem szeretnél?
Szerintem az segítene.
Én is 33 hetes vagyok, de tele energiával... annyira hogy esténként 2-3 max 4 órákat tudok csak aludni. Akkor sem ha lábam nem fáj éppen vagy a törpém nem bulizza át az egész szombat estét.. és többi napot:) De nappal meg nem tudok aludni, nem is vagyok álmos csak érzem hogy kimerült vagyok szellemileg.
Ha tudsz használd ki ezt az állapotot, nem mindenki olyan szerencsés sajnos a vége felé már.
De esetleg tényleg próbáld ki a vaspótlást, és mellette egy kis laza séta bevezetése vagy gyengébb torna.:) Néha napján egy gyenge kávét is megiszom mivel elég alacsony a vérnyomásom csak javít rajta.
Boldog babavárást!:)
Kér egy teljes vérképet, plusz a vasat, ahogy a többiek is írták. Vérukrot is nézesd, attól is lehetsz fáradt, bár annak más tünetei is vannak.
Addig is (meg utána is) szedd ezeket a vitaminokat, ásványi anyagokat:
B vitamin komplex
C vitamin
Folsav
Magnézium
Cink
A guarana pedig a kávé elnyújtott hatású változata hirtelen hatások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!