Mit tesztek a fáradtság ellen?
Alszom nap közben is. Ha meg nem tudok, mint pl ma, akkor ásítozom egész nap és bámulok ki a fejemből.
Már amennyire tehetem egy 10 hónapos mellett. :)
Amúgy a zuhanyzás, hideg italok segítenek ideig-óráig, de egész napra nem elég.
13 hkm
Én dolgozom, dolgoztam első trimeszterben is, és sajnos nem tudtam meg a csodaszert, amitől nem leszek álmos. Leginkább ebéd után tört rám. Mindig csak valami keveset ettem, hogy ne legyen annyira durva a dolog :) Este meg hát nevetségesen korán tudtam már aludni.
Esetleg szőlőcukor, kis séta, friss levegő, hideg ital..bár nekem semmi sem segített.
Zöld tea, napi egy-két csésze iható, és a friss citromos víz, ha bírod a savanyút. Egy kis plusz C vitamin is segít.
Biztos alacsony a vérnyomásod, ezen meg tényleg a sok pici mozgás segít.
Ha a diplomamunkádat írod, gondolom ücsörgés közben jön rád az álmosság. Készíts be magad mellé innivalót meg egy kis egészséges nasit. Gyakran kortyolj egyet, meg kapj be egy-egy falatot(gyümölcsre, apró kekszre, mazsolára, mogyoróra gondolok), ez ébren tart. Az írásmunka alatt tarts gyakran szünetet, pár perc testmozgással megszakítva. Emellett persze pihenj is, néha dőlj le napközben is.
Sok sikert a diplomához és a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!