Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tesztek a fáradtság ellen?

Mit tesztek a fáradtság ellen?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok. Nincs semmi bajunk, minden eredmény rendben van. Mégis ülve tudnék aludni, akár egész nap. Nagyon fáradt vagyok. Itthon vagyok (diplomát írok), megtehetem, hogy pihenek, de mindig is pörgős voltam. Van valami taktikátok, hogy tudnám felturbózni magam egy kicsit? Nem iszom kávét, soha nem is ittam, most sem szeretnék.
2013. ápr. 26. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
A kávé nálam max. egy órát segít, de én szoktam. Én is itthon vagyok, de már van egy gyeres alszom, ha fáradt vagyok, különben nem bírnám estig.
2013. ápr. 26. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Alszom nap közben is. Ha meg nem tudok, mint pl ma, akkor ásítozom egész nap és bámulok ki a fejemből.

Már amennyire tehetem egy 10 hónapos mellett. :)

Amúgy a zuhanyzás, hideg italok segítenek ideig-óráig, de egész napra nem elég.

13 hkm

2013. ápr. 26. 11:42
 3/6 petera6 ***** válasza:

Én dolgozom, dolgoztam első trimeszterben is, és sajnos nem tudtam meg a csodaszert, amitől nem leszek álmos. Leginkább ebéd után tört rám. Mindig csak valami keveset ettem, hogy ne legyen annyira durva a dolog :) Este meg hát nevetségesen korán tudtam már aludni.

Esetleg szőlőcukor, kis séta, friss levegő, hideg ital..bár nekem semmi sem segített.

2013. ápr. 26. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon eltompulsz és aludni szeretnél akkor feküdj le, szerintem 30-40 perc után felébredsz magadtól és sokkal jobb lesz. Amúgy meg ne ülj bent egész nap, menj ki kicsit sétálni, vagy boltba ha éppen kell valami, zuhany rajtam is sokszor segített. Vérképed rendben, nem vagy vérszegény?
2013. ápr. 26. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Bocs, most látom hogy eredményeid rendben vannak, akkor biztos nem vagy vérszegény sem. Egyél többször keveset, a nagy étkezés is fárasztja az embert, szedj valami vitamint. De hamarosan túl leszel ezen az időszakon, 2. trimeszter valószínűleg jobb lesz fáradtság szempontjából.
2013. ápr. 26. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Zöld tea, napi egy-két csésze iható, és a friss citromos víz, ha bírod a savanyút. Egy kis plusz C vitamin is segít.

Biztos alacsony a vérnyomásod, ezen meg tényleg a sok pici mozgás segít.

Ha a diplomamunkádat írod, gondolom ücsörgés közben jön rád az álmosság. Készíts be magad mellé innivalót meg egy kis egészséges nasit. Gyakran kortyolj egyet, meg kapj be egy-egy falatot(gyümölcsre, apró kekszre, mazsolára, mogyoróra gondolok), ez ébren tart. Az írásmunka alatt tarts gyakran szünetet, pár perc testmozgással megszakítva. Emellett persze pihenj is, néha dőlj le napközben is.

Sok sikert a diplomához és a babához!

2013. ápr. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!