Ma voltam cukorterhelésesen, de kb.10 perccel hamarabb hívtak be a második vérvételre, szerintetek nagyon befolyásoló?
Figyelt kérdés
bár lehet, hogy csak én néztem el az órámat, mert éhes voltam és korán volt, de mit gondoltok, mennyire torzítja az eredményt, ha nem 2 órával a cukros cucc után vették le a vért, hanem 1 óra 50 perc után?2010. febr. 8. 11:42
1/7 anonim válasza:
10 perc nem a világ, nyugodj meg. Az eredményedet az a pár perc nem befolyásolja.
2/7 anonim válasza:
e miatt ne aggodj az eredményeden ez nem változtat én sem 2óra mulva mentem be hanem picit elöbb!!!! jó babavárást!!!
3/7 anonim válasza:
Nálunk nem is 2 órát kellett várni, hanem csak 1-et.
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokat számítana az a 10 perc.
Jó Neked, hogy már túl vagy rajta...én előre rettegek tőle :(
22 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
kedves utolsó ne ilyedj meg.én is féltem tőle,de simán túléltem.én leginkébb a cukros löttytől féltem h ki fogom hányni,de nem olyan vészes mint ahogy sokan írjék.
6/7 anonim válasza:
Nálunk(Budapest) csak 1 órát kellett várni és a doki szerint minden kismama ilyen eredményre vágyik.
:-)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
elég fura íze volt, de hál'Isten magamba tartottam a sok beszéddel:
Nem foglak kihányni, nem foglak kihányni...
:)
2010. febr. 8. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!