Az ovulácios mikrószkópnál mennyire befolyásoló tényező, hogy a nap mely időszakában használom? Mert én reggel szoktam de valamelyik nap délután is megnéztem és akkor páfrányos volt.
Első válaszoló vagyok. Valóban sokaknak nem válik be, de szerintem sokszor csak azért mert hamar feladjátok, még mielőtt kitapasztalnátok a használatát. Mindenkinek tudom tanácsolni, aki használja, hogy ha nem utálós, próbálkozzon cervixváladékkal. Az nekem soha nem tévedett!! ( én védekezésre is használtam, nem csak teherbeesésre )
Plusz még persze lehet figyelgetni az egyéb jeleket is, pl. hőmérőzés, középidős fájdalom, stb, hátha "összeáll" a kép. Nekem olyannyira bevált, hogy a terhességet is "kimutatta" napokkal azelőtt, hogy valódi terhességi teszttel tesztelni lehetett volna.
Egyébként akinél nem válik be, annál többnyire kiderül, hogy van valamilyen hormonális problémája. A tájékoztatón ez rajta is van.
Kinek ez,kinek az,én se tudtam mire vélni hogy sose láttam páfrányt,doki mondta nincs is peteérésem,PCO-s vagyok,így jönnek a kivizsgálások.A barátosném a lh teszttel elsőre babás lett :D ,a másik meg a mikroszkópra esküszik.
De pl a lh tesztet szigorúan délután folyadék megivás előtt 1 órával kell használni.Ha nem vagy biztos magadban,sztem vegyél 3 db lh tesztet és amikor reggel páfrányos akkor csinálj este egy lh-t is.Akkor tuti kiderül,hogy valójában mikor is van a pé-d :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!