Ma van 4. napja, hogy nem jött meg, csináltam, délután kb.2 körül egy tesztet, ami negativ lett, lehet rosszkor teszteltem? Reggel kellett volna?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 15:58
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom reggel jobb tesztelni, várj még pár napot és tesztelj ujra.
2/6 anonim válasza:
Szerintem reggel sem mutatott volna mást mivel még csak 4napja késik! 2hetet nyugodtan rá lehet számolni. de ha a 10-ik napon se jön meg tesztelj nyugodtan és reggel az első vizeletből. Nekem akkor már ki mutatta a terhességet:)))
3/6 anonim válasza:
Két hetet? Az már azért sok!
Nekem már mensi előtt jelezte!
4/6 anonim válasza:
En is tapasztalatbol mondom, hogy nem mindenkinel mutatja ki a teszt a terhesseget ilyen koran. Nekem is elmaradas utan masfel hettel mutatta ki, akor is halvanyan.
Sok sikert hogy pozitiv legyen minnel hamarabb!
5/6 anonim válasza:
nekem is negatív 4 nap késé után,néhány nap múlva újra tesztelek!más jeleid vannak?
6/6 anonim válasza:
Nekem is 4 napot késett anno és ki is mutatta hogy baba van. Én sem reggel hanem délután csináltam a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!