A hajfestés árthat a babának?
Figyelt kérdés
Még csak pár hetes vagyok,de eléggé lenőtt a hajam és nem tudom,lehet-e ilyenkor.Sk nő festi ilyenkor is,ahogy látom,de nem ártalmas?2008. aug. 21. 09:08
1/4 anonim válasza:
Nem, nem ártalmas. Figyelj oda arra, hogy ne legyen sebes a fejbőröd és olyan hajfestéket használj, amire tudod, hogy nem vagy allergiás (tehát amit korábban is). Szellőztesd a helyiséget, ha nem fontos, akkor ne ülj órákon keresztül egy zsúfolt szalonban, ahol melletted még három hajat festenek, lakkoznak és szárítanak, tehát került a különböző vegyszerek belélegzését.
Azaz fesd nyugodtan a hajad.
2/4 anonim válasza:
Nem árt a babának a hajfestés! De azokra figyelj oda, amit az előző hozzászóló írt.
Sok boldogságot!;)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. aug. 21. 09:39
4/4 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél megkérdeztem két fodrászt is, mindkettő egyértelműen állította, hogy 12. hét után lehet csak festetni, de akkor is inkább csak melíroztatni, mert ártalmas, felszívódik a méreg. Ennek ellenére tényleg sokan festik a hajukat terhesség alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!