Hajfestés terhesség alatt?
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy melírozni lehet, mert nem érintkezik a fejbőrrel, így nem szívódik fel belőle semmi. A festés az már más, mert ott a fejbőrre is kenik, azt állítólag nem szabad. De abból is vannak természetes alapú festékek, azokat megint szabad...
A világosításban az ammóniával van a baj, de mivel nem érintkezik bőrrel, így bajt nem okozhat. Én a jövő héten fogom megcsináltatni a melírt, 13 hetes vagyok.
Melírozni mindenképpen lehet,mert ott tényleg nem érintkezik a festék a bőrrel,de festeni is szabad ,mert nem tud annyi vegyszer felszívódni ami ártalmas lehet a babára nézve! De nagyon fontos,hogy mind a két esetben jól szellőző helyiségben történjen a hajfestés!
Egy 9+4hetes fodrász kismama!
Én egyszer festettem be terhesen, a 38. héten, mert már nagyon szörnyen néztem ki, nem is lett volna semmi baj, de valószínű a hormonális változások miatt a szőke hajamból vörös lett. :)
Egy mákom volt, hogy azt mondták jól áll. :)
Én is úgy hallottam, hogy lehet festetni (de nem az első 3 hónapban), csak tényleg jól szellőző helyiségben kell csinálni.
Na látjátok,hogy értek a szakmámhoz :) A lényeg,hogy jól szellőző helyiségben történjen a hajfestés!
Fodrász kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!