Terhesség alatti hajfestés árt vagy nem árt, lehet vagy nem lehet?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok. Utoljára 16 hetesen festette fodrász a hajamat kímélő festékkel. Bűn ronda lett. Évek óta a legvilágosabb szőkére festem, de ilyen viágos festéke nem volt ammóniamentesben. Nem bírtam elviselni a színét és pár napja a régi festékkel festettem be. Lehet ebből baj?2008. szept. 15. 12:56
1/7 anonim válasza:
Ha már befestetted, akkor nem mindegy?:)
De egyébként nem árt a hajfestés, csak jól szellőző helyen kell csinálni!
2/7 anonim válasza:
Eleinte én sem mertem és mivel Anyám a fodrász meg a szakmája is ez,meg egészség ügyit véhzett így ő azt mondta ha közepénél tartok nem lehet gond.Szóval szerintem semmi rossz nem lehet.Ennyi erővel a csokit is megvonhatnád magadtól,mert az meg hízlal.
Nyugodj meg nincs semmi gond.
3/7 anonim válasza:
Fodrász és anyuka vagyok,hidd el a mai festékek korszerűek,nyugodtan festesd be semmi baja nem lesz a babának,csak ha már fel van kenve esetleg egy dauersapkát rá lehet tenni,hogy ne szagold a festéket.
4/7 anonim válasza:
Próbáld ki a Casting hajfestéket, ammónia mentes és igy tök jó az illata, meg sokáig szép fényes a haj tőle.
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom az erős hidrogén árt,mikor szőkére fested a hajad.
6/7 anonim válasza:
NEM!!! De fodrász fesse! Én természetes barna vagyok és az egész terhességem alatt havonta festettem szőkére!!!! Most már (még mindig szőkén) a három hónapos teljesen egészséges kislányomat ringatom.
7/7 anonim válasza:
Normális fodrász nem festi be terhes nő haját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!