Terhesség alatt tényleg nemlehet hajatvasalni?
Jaj. Már megint egy "ezt sem lehet".
A babának semmi baja nem lesz a hajvasalástól. A testén sem lesz nyoma. Der: a hajad minősége változhat a terhesség alatt. Olyannyira, hogy a megszokott hajfestéked más színűre is befestheti, vagy abszolút nem hat a dauer. Számolnod kell azzal, hogy a hajad nem úgy viselkedik ebben az időszakban, mint eddig.
Nekem is más. Eddig zsíros volt, naponta kellett mosnom. Most selymes, puha, gyorsan nő, és 5-6 napig kibírja mosás nélkül.
Óh ja persze...
meg ne festess hajat,ne fürödj forró vízben,ne szexelj,ne egyél azt,ne igyál amazt,ne kirándulj,meg úgy egyáltalán levegőt se nagyon vegyél,mert úr isten akkor mi lesz...
A terhesség nem betegség,nem kell üvegbúrában élni,ugyan úgy mehet az élet tovább,kis körültekintéssel.
Be ne dőlj az ilyen marhaságoknak:)
Szia!
Fodrászként dolgoztam terhességemig. Nem lehet dauerolni és festeni. dauer= ammónia, festék= felszívódó anyagok amik eddig nem ártottak a legyengült szervezet miatt kiválthat allergiát. Minden olyat viszont lehet ami fejbőrrel nem érintkezik. A hajmosást és meleg vizes fürdőt nekem például le kellett csökkenteni mert 28. héten bevéreztem és a hajmosás is vérbőséget okoz szolárium szauna stb, stb... (A fejbőr alatti ideghálózat minden porcikádba kiterjed) A vasalásra azért tudok gondolni mert amúgyis a terhesség vége felé kezd széttörni rasztásodni hullani a haj és a hajad megóvása szempontjából és nem azért mert egészségügyi okai lehetnek. Nekem is derékig ért és mostmár csak a vállamig mert tönkre ment teljesen. A fésüt nem lehetett benne végig húzni elötte fésülhettem akár 1 óráig akkor sem sikerült. Remélem "segítettem"
Az én hajam szebb, mint valaha, köszöni szépen, és heti 1-szer vasalom. Egyébként olyan gyűrűs..., négeresen baromira göndör, nem tudnám kezelni sehogy vasaló nélkül.
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!