Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt tényleg...

Terhesség alatt tényleg nemlehet hajatvasalni?

Figyelt kérdés
Ez most komoly??Valahol ezt olvastam,de hogy miért,vagy miben árt..hát ezt nemértem..Valaki hallott már ilyenről?
2010. febr. 8. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem nyugodtan én még a hajamat is festettem,bár már a vége felé és ammonia mentessel.
2010. febr. 8. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj. Már megint egy "ezt sem lehet".

A babának semmi baja nem lesz a hajvasalástól. A testén sem lesz nyoma. Der: a hajad minősége változhat a terhesség alatt. Olyannyira, hogy a megszokott hajfestéked más színűre is befestheti, vagy abszolút nem hat a dauer. Számolnod kell azzal, hogy a hajad nem úgy viselkedik ebben az időszakban, mint eddig.

Nekem is más. Eddig zsíros volt, naponta kellett mosnom. Most selymes, puha, gyorsan nő, és 5-6 napig kibírja mosás nélkül.

2010. febr. 8. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne lehetne?! Én is festettem is,meg néha szoliztam is,semmi baj nem lett.
2010. febr. 8. 10:44
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,és bocs,de meglepett mikor ezt olvastam,és elég hülyeségnek tartottam,de kíváncsi voltam hogy hallott e más is ilyenről,ráadásul egy terhes könyvben olvastam..na mindegy,akkor ez hülyeség.Festeni én is befogom ammóniamentessel,de majd csak 2-3hét mulva.12h kismama
2010. febr. 8. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam ilyenről. Végig vasaltam a hajamat a terhesség alatt, de a fiamnak semmi baja nem lett tőle.
2010. febr. 8. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Óh ja persze...

meg ne festess hajat,ne fürödj forró vízben,ne szexelj,ne egyél azt,ne igyál amazt,ne kirándulj,meg úgy egyáltalán levegőt se nagyon vegyél,mert úr isten akkor mi lesz...

A terhesség nem betegség,nem kell üvegbúrában élni,ugyan úgy mehet az élet tovább,kis körültekintéssel.

Be ne dőlj az ilyen marhaságoknak:)

2010. febr. 8. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fodrászként dolgoztam terhességemig. Nem lehet dauerolni és festeni. dauer= ammónia, festék= felszívódó anyagok amik eddig nem ártottak a legyengült szervezet miatt kiválthat allergiát. Minden olyat viszont lehet ami fejbőrrel nem érintkezik. A hajmosást és meleg vizes fürdőt nekem például le kellett csökkenteni mert 28. héten bevéreztem és a hajmosás is vérbőséget okoz szolárium szauna stb, stb... (A fejbőr alatti ideghálózat minden porcikádba kiterjed) A vasalásra azért tudok gondolni mert amúgyis a terhesség vége felé kezd széttörni rasztásodni hullani a haj és a hajad megóvása szempontjából és nem azért mert egészségügyi okai lehetnek. Nekem is derékig ért és mostmár csak a vállamig mert tönkre ment teljesen. A fésüt nem lehetett benne végig húzni elötte fésülhettem akár 1 óráig akkor sem sikerült. Remélem "segítettem"

2010. febr. 8. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én hajam szebb, mint valaha, köszöni szépen, és heti 1-szer vasalom. Egyébként olyan gyűrűs..., négeresen baromira göndör, nem tudnám kezelni sehogy vasaló nélkül.

24 hetes km

2010. febr. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!