Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki így? Mi történt?

Volt valaki így? Mi történt?

Figyelt kérdés
14+5 hetes vagyok. Tegnap volt egy kis vèrzèsem ( világos piros, csak pisilès után a wc papìron látszòdott). Hivtam rögtön az orvosomat, aki szigorù fekvèst ìrt elő, me nem is mentem dolgozni. Ma már csak enyhe barnázás van, picit feszül a hasam.
2015. jan. 23. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Orvos!

Körülbelül: (v)érzékenyebb a méhed, mozgásra sérül. A barna a gyógyuló sebből ürülő véralvadék. Ennek lehetnek következményei. Nem vagy veszélyeztetett terhes? (akkor lenne szabad dolgoznod... :-/ )

Mégegyeszer: Orvos!

2015. jan. 23. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor NEM lenne szabad dolgoznod...
2015. jan. 23. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit mondott meddig kell feküdnöd?
2015. jan. 23. 09:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eddig minden rendben volt. Ezèrt dolgoztam. Beszèltem tegnap este az orvosommal. Emelte a magnèziumot, meg feküdnöm kell. Kedden megyek hozzá. Azt mondta, amìg nem èlènk piros, vagy darabos, addig ne menjek kórházba, csak pihenjek.
2015. jan. 23. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam a múlt héten 9 hetesen:

Pisilés után véres vécépapír, utána pár napig sötét, majd világos barnázás.

Hematóma okozta. Ha barnázol, akkor az jó, mert ürül. Viszont szigorú fekvés!!! Nekem egy hét fekvés után az uh-n már sokkal kisebbnek látszott.

Igyál sok magnéziumot és c vitamint, ami vérzéscsillapító.

2015. jan. 23. 10:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igyekszem akkor feküdni! Egèsz nap feküdtèl? Semmit nem csináltál?
2015. jan. 23. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
szia,én most vagyok 5+5 hkm én is barnáztam egy hétig .kaptam utrogeston és szigorú fekvés van..csak enni kelhetek fel meg wcre... a legjobbakat nekünk.
2015. jan. 23. 12:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Kitartást Neked is :)
2015. jan. 23. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Mondjuk azt, hogy nettó 20 órát feküdtem. Enni, tusolni, vécére felkeltem, meg kicsit sétáltam a lakásban, mert ha túl sokat fekszel, akkor az meg a vesédnek nem jó.

Nekem adtak progeszteronpótlást, hogy nehogy a vérzés elsodorja a babát, de ez állítólag csak a 12. hétig veszélyes. Lényeg, hogy ne dolgozz sokat és ne emelj. Ha így teszel, akkor elmúlik a barnázás is. (3 nap - 3 hét között múlik el, egyénenként változó.)

2015. jan. 23. 12:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma már minden rendben volt. Se vèrzès, se barnázás, se hasfájás. Azèrt fekszek, nehogy mègis baj legyen. Kedden megyek orvoshoz. Addig is pihenek. Köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 24. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!