Történt veled ilyen?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg az ismerõsöddel törtènt?
Iker terhességem volt, de sajnos az egyik baba meghalt.
17 hkm
2013. júl. 24. 19:57
1/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Erőt kívánok neked. Hány hetesen halt meg? ÉS a másik babával minden rendben? Én még nem hallottam ilyenről. Jó egészséget kívánok neked és a másik kisbabádnak.
2/6 Anita8401 válasza:
Szia. Nekem a harmadik várandósságom indult ikernek és a 8-12 hèt között ment el az egyik baba :( .
Nagyon sajnálom ami veled történt,hány hetesen halt meg a baba? A másik baba jól van? Mert minket az vígasztalt,hogy a másik megmaradt és most itt szuszog a kis àgyban :)
3/6 A kérdező kommentje:
A baba a 13.hèten ment el. A màsik baba teljesen jól van. Valószìnûleg kislàny lett volna.
2013. júl. 24. 21:01
4/6 A kérdező kommentje:
2.vàlaszoló sajnàlom hogy veled is megtörtènt
2013. júl. 24. 21:03
5/6 Anita8401 válasza:
Örülök,hogy jól van a baba :) bíztasson az,hogy a megmaradt babó nagyon sok örömöt és boldogságot fog adni :) .
Nekünk ez a tudat nagyban segített feldolgozni veszteséget :) .
Remélem neked is fog :) .
Boldog babavárást :)
6/6 anonim válasza:
Amikor a fiamat vártuk 3 éve,a második ultrahangon,ami 9-10 hetesen volt,akkor kérdezte az orvos,hogy a családban előfordult e ikerterhesség.Nagyon megijedtem,miért kérdezi és végül kibökte,hogy ketten voltak,de az egyik baba felszívódott.Szomorú is voltam,de valahol meg is könnyebbültem,hogy 1 baba jön,persze ha kettő született volna is nagyon boldog lettem volna.Nem viselt meg,mert alapból úgy tudtam,hogy 1 baba van.Ha már az első ultrahangon 2-t mutatott volna az uh és utána derül kis,hogy 1 elment,az biztos kiborított volna.Sajnálom,hogy ez történt veletek?Gondolj arra,hogy hamarosan születik egy egészséges kisbabád és még később lehet testvére,hiszen azóta nekünk is született még egy babánk,aki most 3 hónapos!És inkább most,mint később,mert így a másik baba zavartalanul tud tovább fejlődni.Egyik ismerősömnek 3as ikrei voltak és az egyik baba 33 hetesen ment el és náluk emiatt 1-2 nap múlva be is kellett fejezni a terhességet,de szerencsére 2 baba egészségesen jött világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!