Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Több mint egy hete késik,...

Több mint egy hete késik, hányinger, megnagyobbodot mell, stb tünetek. Csináltam 2 tesztet ami pozitiv lett! Nem tudom hány hetes vagyok, hétfőn megyek nőgyógyászhoz, szabad-e a sex ilyenkor?

Figyelt kérdés
már én is vágyom rá,de nem akarom kockáztatni a baba életét!
2015. jan. 22. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

szia!

Voltál nődokinál?

Mi újság?

2015. jan. 23. 18:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Én meg le lettem pontozva. Szerintem semmi negatívat nem írtam. Első voltam.
2015. jan. 23. 18:47
 13/22 anonim ***** válasza:
majd írj,hogy mi lett az eredmény! az ilyen kötekedő majmokkal meg ne foglalkozz... azért jönnek az oldalra,hogy kötekedjenek.. de nem baj. majd megkapják az élettől. az ilyeneknek csak annyit szoktam kívánni,hogy ez a csipkelődés legyen a legnagyobb örömük az életben...
2015. jan. 23. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:
12-es. te se foglalkozz az ilyenekkel. egyáltalán nem volt semmi rossz abban amit írtál,csak gondolom a sok primitív úgy értelmezte,hogy eltiltottak,de nem a szextől... vagy nem tudom.
2015. jan. 23. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
:-) köszi. Elég fura emberek vannak itt. Nem a másik nyugtatásával vannak elfoglalva. Vagy hogy segítsenek. Undorító.
2015. jan. 23. 18:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm érdeklődéseteket, de még nem voltam Hétfőn délután megyek. Minden féle képpen irok. Szép napot.
2015. jan. 24. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
hát igen, vannak rosszindulatúak. olvastam már olyan kérdéseket,hogy kipergett a hajam... ez szerintem tök normális kérdés és hiába voltam mindig 5-ös nyelvtanból velem is előfordul,hogy kapkodás közben elírok dolgokat főleg ha telefonról írok... de mindegy :D majmok és kész.
2015. jan. 24. 20:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam hétfőn dokinál és azt monta 5 hetes vagyok. Egészségesek vagyunk hála égnek. Egy hónap mulva megyünk vissza :)
2015. jan. 28. 11:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok :))) .Boldog babavárást,vigyázz Magatokra :) .

10hkm

2015. jan. 28. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :)
2015. jan. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!