6 hetes terhes vagyok ma UH szerint. Nekem is vannak tüneteim - érzékeny mell, hányinger (de nem állandóan) - de sokat olvasok róla, hogy más már teljesen "rosszul" van, sokat hány. Nekem ilyen nincs. Baj ha nincsen sok terhes tünetem szerintetek?
Szia ne aggodj én holnap leszek 34 hetes és a mai napig nem hánytam nem voltam rosszul és minden rendben van én szerencsésnek mondhatom magam.Igaz a cickoim majd leszakadnak de más nincs.
Kivánom hogy neked is igy legyen.
Boldog babavárást.
Nem baj, nekem is kb. ennyi volt. Inkáb örülj ennek. :) Nem feltétlen hány mindenki! :))
30. hetes KM
Nekem pont 6 hetesen kezdődött a gyomorégés, ami 7 hétig tartott, és majd meg bolondultam! Szerintem nagyon jó, hogy ennyi tüneted van, mert ebből pont tudod, hogy ott a baba, de nem akarsz tőle meghülyülni!
Szép terhességet kívánok neked!
Lehet, hogy kisfiad lesz! :)
Nekem a mai napig semmi bajom nincs, onnan tudom, hogy babát várok, hogy megmozdult.
Nagyon vártuk ezt a babát, folyton a tüneteket kerestem, minden este úgy feküdtem le, hogy bárcsak holnap hánynék egy igazi kismamisat, hogy tudjam, minden rendben van-e... Nekem sógornőm osztotta az észt: amikor nem fájt a melle, elvetélt... amikor nem hányt, elvetélt... ha nem vagyok rosszul, akkor nem fejlődik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!