Ha 8. -10. én voltunk együtt, és mondjuk terhes lettem lehetnek már ma tüneteim?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ràgörcsölve a témàra, csupàn meglepődtem, 1-2 napja szurkàl a hasam, fàradékonyabb vagyok és érzékeny vagyok a szagokra, ezen kivül egész délutàn hànyingerem volt. Az sem biztos, hogy teherbeestem de nem védekeztünk ìgy nagyobb az esély. Azért írtam ki mert kívàncsi vagyok tapasztalt nő tàrsaim véleményére, nem gond ha baba van a dologban.2015. jan. 22. 19:22
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, hogy kimutatnà a teszt, nem vagyok annyira kezdő, màr van egy kisfiam és volt egy vetélésem, az egy dolig, hogy mndkét terhesség màs tünetekkel jàrt, csak a teszt fiam esetében még 4hetes terhesen is olyan halvànyan mutatta, hogy azt hittem csak képzelődöm, a màsodik esetben màr 12 napja késett mire halvàny pozitìv lett a teszt. Úgy érzem korai a teszt az én esetemben, csupàn érdekelt, hogy volt- e valakinek ilyen tapasztalata bőven peteérés előtti aktusból lett terhes és mensi előtt 1-1,5héttel màr érezte volna, hogy valami màs.
Köszi a vàlaszokat majd azért jelentkezem!
2015. jan. 25. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!