Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ereztetek a teherbeeses...

Ereztetek a teherbeeses pillanatat?

Figyelt kérdés

En megereztem. Aktus utan kb egy oraval kicsit elszedultem es furcsa erzesem tamadt. Mondtam is a paromnak, hogy biztosan most tortent a csoda. Abban a ciklusban csak akkor egyszer voltunk egyutt egy orvosi problema miatt.

Kivancsi vagyok,hogy ti ereztetek-e a pillanatot, es hogyan emlekeztek ra.

2010. febr. 8. 00:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Igen egyből mondtam én is, ebből baba lett, és tényleg! Megéreztem,különösebb magyarázatot nem tudok rá.
2010. febr. 8. 00:18
 2/15 A kérdező kommentje:

:)

annyira jo erzes volt

2010. febr. 8. 00:26
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Azt lehetetlen érezni:-)

Nekem 6 hetes pocaklakóm volt már mikor rájöttem h ott van,nem éreztem semmit!

2010. febr. 8. 06:13
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Sziasztok,én inkább a beágyazódást éreztem mindkét babámnál.Nekem akkor nagyon fájt a pocim,felpuffadt a hasam,állandóan pisilni jártam.Első babánál csak utólag tudtam,hogy ez az volt,de a másodiknál már biztosan tudtam,hogy de jó, már lakik bennem valaki.
2010. febr. 8. 07:18
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Nem kimondottan éreztem, inkább csak volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, hogy most sikerült. Rákövetkező nap, amikor együtt voltunk a párommal, reggel azzal az érzéssel keltem fel, hogy "terhes" vagyok. A nemvárt napjáig aztán tudatosan odafigyeltem dolgokra, nem ittam alkoholt, letettem a cigit, lemondtam a kávéról stb. Aztán 1 nap késés után + lett a teszt. Én inkább megéreztem, hogy történt valami. Furán hangzik, de így igaz.
2010. febr. 8. 07:54
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk nagyon érdekes volt:

Szeretkezés után a FÉRJEM rám nézett és azt mondta, "olyan fura érzésem van, mintha most csináltuk volna először, mintha szűz lettem volna". Ilyet eddig sose mondott. :)

Olyan igazi ÖSSZEOLVADÁS érzésem volt. Nem tudtam, hogy ez azt jelenti, baba érkezik hozzánk.

2010. febr. 8. 08:36
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
én semmit nem vettem észre, 13 hetes voltam mikor kiderült a terhességem mert csak ugy csináltam egy teszet mert megint rég nem jött már meg/jajj hány ilyen volt már eredménytelenül/és majdnem elájultam mikor pozitiv lett s a doki másnap meg is erősitette a hirt,a második beájulás mikor a magzat korát mondta meg:D de nagy az öröm...semmit nem vetem észre,s azota sincs semmi negativ tapasztalat hányinger v ilyesmik (nagyon rendszertelen ciklusom volt, évente 3-4 mensessel)
2010. febr. 8. 09:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
szia.hát én nem éreztem meg,pedig már 15 hónapja akartuk a babát.szerintem lehetetlenség megérezni,főleg fizikálisan ahogy te állítólag megérezted.hogy elszédültél aktus után egy órával,meg ilyesmi.az nem attól volt.
2010. febr. 8. 09:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
en nem ereztem semmit.
2010. febr. 8. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Hát én sem éreztem semmit, de amilyen rohanásban teltek a napjaink nem volt időm a jelekre figyelni. Elhiszem hogy van olyan hogy valaki megérzi vagy megálmodja. Nagyon jó érzés lehet.
2010. febr. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!