14 hetesen ha hanyatt fekszem, néha egy kis kemény puklit érzek. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Nem görcsölök, semmi, és ha odateszem a kezem szép lassan visszahúzódik. El kéne vele menni orvoshoz? Vagy mitől van?2015. jan. 21. 21:44
2/8 A kérdező kommentje:
Az előbb éppen a szeméremcsont, meg a köldököm között félúton éreztem. Talán picit balra, de tegnap meg a másik oldalon.
2015. jan. 21. 22:09
3/8 anonim válasza:
Értem. Most meglepődsz ha azt mondom hogy az a kisbabád? :)
4/8 A kérdező kommentje:
A babám?? De hiszen még a magzatmozgásokat se érzem.
2015. jan. 21. 22:15
5/8 anonim válasza:
Az a pukli egyre csak nőni fog :)
6/8 anonim válasza:
A magzatmozgás az ilyen magzati korban még gyengécske. Viszont ha kinyomja magát azt már érzed. Simogasd sokat :)
7/8 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó. Már azt hittem valami komoly bajom van. :) pont ma gondoltam rá, hogy lehet valami nem stimmel, hogy még nem érzem mozogni.
2015. jan. 21. 22:25
8/8 anonim válasza:
Én így ellenőriztem, hogy minden rendben van. Az a méhed, és néha érzed, hogy picit hullámzik, akkor fent van a baba.
Mióta rugdos, már nem vizsgálom, de engem akkor nagyon megnyugtatott az előzményeim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!