Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél ez sok? Hogyan...

Terhességnél ez sok? Hogyan kell diétázni?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy ismerősömmel,és nem túl finoman közölte,h jól elhagytam magam,mennyit híztam pedig az elején járok.20 hetes múltam,én is érzem,h jött fel a fenekemre,combomra,de eddig úgy voltam nem olyan vészes..62-63ról indultam,most 68-69 között ingázom. azt mondta,h ne egyek sok szénhidrátot,de kenyeret,tésztát,krumplit,rizst így sem eszem naponta,jó néha nasizok,de azt se minden nap.tud vki küldeni étrendet? a csaj azt mondta még most kezdjem el,mert,ha az orvos mondja azt durvább betartani

2015. jan. 21. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem sok az a plusz, amin most vagy. Én 30kg-ot híztam terhesen. Na, az sok!!! Ennek már három éve, a 30-ból 20 pikk-pakk le is ment. A maradék 10-en már dolgozni kellett...

Érdemes kerülni a fehér lisztes ételeket, meg a cukrot. Egy nap inkább többször enni, keveset. De szerintem az orvosodnál kérdezz rá, mert nem hinném, hogy szükséges bármilyen diéta is terhesség alatt, hacsak nem valamilyen egészségügyi probléma indokolja.

2015. jan. 21. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
En 6kilot hiztam eddig.Most vagyok 30hetes!Viszont en 65rol kezdtem!165cm vagyok!Nyilvan a sulyhoz magassag is szamit,de amugy nem hiszem h alacsonyabb lennel igy kovernek mondhato se hiszem h vagy :) En most 72vagyok es hatulrol meg sem mondani h varados vagyok!
2015. jan. 21. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát rajtam azért látszik a plussz hátulról,170 vagyok. És tartottal diétát?
2015. jan. 21. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
én elsővel 30-at hiztam, nekem is 10 leugrott, aztán 26, .. most megint várandós vagyok 22 hetes és eddig 8 kg plusz van rajtam, én most kezdek el visszább venni mert ugye karácsony, szilveszter, szülinapom, keresztem szülinapja volt, mindig volt ok a sütikre, tortákra, lakomás kajákra. én most sok gyümölcsöt, zöldséget, levest próbálok enni, és főzeléket, rozs kenyérrel.sok sikert!
2015. jan. 21. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy picit sok! De ez alkati kérdés is! Már csak azért is írom, hogy ha 20. hétig 7kg-t híztál, a végén még többet fogsz. Én összesen 15 kg-t híztam terhesség alatt, de ebből a java része az utolsó 2 hónapban jött rám. De szerencsére szülés után le is ment minden. Ha kicsit odafigyelsz az étkezésre nem lesz gond. Nem azt mondom hogy diétázz, próbáld meg hogy fél adagokat eszel a szokásos helyett.
2015. jan. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!