Terhességnél ez sok? Hogyan kell diétázni?
Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy ismerősömmel,és nem túl finoman közölte,h jól elhagytam magam,mennyit híztam pedig az elején járok.20 hetes múltam,én is érzem,h jött fel a fenekemre,combomra,de eddig úgy voltam nem olyan vészes..62-63ról indultam,most 68-69 között ingázom. azt mondta,h ne egyek sok szénhidrátot,de kenyeret,tésztát,krumplit,rizst így sem eszem naponta,jó néha nasizok,de azt se minden nap.tud vki küldeni étrendet? a csaj azt mondta még most kezdjem el,mert,ha az orvos mondja azt durvább betartani2015. jan. 21. 14:54
1/5 anonim válasza:
Hát, szerintem nem sok az a plusz, amin most vagy. Én 30kg-ot híztam terhesen. Na, az sok!!! Ennek már három éve, a 30-ból 20 pikk-pakk le is ment. A maradék 10-en már dolgozni kellett...
Érdemes kerülni a fehér lisztes ételeket, meg a cukrot. Egy nap inkább többször enni, keveset. De szerintem az orvosodnál kérdezz rá, mert nem hinném, hogy szükséges bármilyen diéta is terhesség alatt, hacsak nem valamilyen egészségügyi probléma indokolja.
2/5 anonim válasza:
En 6kilot hiztam eddig.Most vagyok 30hetes!Viszont en 65rol kezdtem!165cm vagyok!Nyilvan a sulyhoz magassag is szamit,de amugy nem hiszem h alacsonyabb lennel igy kovernek mondhato se hiszem h vagy :) En most 72vagyok es hatulrol meg sem mondani h varados vagyok!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát rajtam azért látszik a plussz hátulról,170 vagyok. És tartottal diétát?
2015. jan. 21. 15:35
4/5 anonim válasza:
én elsővel 30-at hiztam, nekem is 10 leugrott, aztán 26, .. most megint várandós vagyok 22 hetes és eddig 8 kg plusz van rajtam, én most kezdek el visszább venni mert ugye karácsony, szilveszter, szülinapom, keresztem szülinapja volt, mindig volt ok a sütikre, tortákra, lakomás kajákra. én most sok gyümölcsöt, zöldséget, levest próbálok enni, és főzeléket, rozs kenyérrel.sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy picit sok! De ez alkati kérdés is! Már csak azért is írom, hogy ha 20. hétig 7kg-t híztál, a végén még többet fogsz. Én összesen 15 kg-t híztam terhesség alatt, de ebből a java része az utolsó 2 hónapban jött rám. De szerencsére szülés után le is ment minden. Ha kicsit odafigyelsz az étkezésre nem lesz gond. Nem azt mondom hogy diétázz, próbáld meg hogy fél adagokat eszel a szokásos helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!