16 hetes terhességnél nagyon szúr a petefészkem, vagy annak a környéke, egy ponton, mi lehet?
Figyelt kérdés
1,5 hét múlva megyek orvoshoz.2015. jan. 16. 10:07
1/1 anonim válasza:
Ez terhesség alatt előfordulhat, hiszen a tested teljesen átalakul, és sajnos ez járhat fájdalommal, szurkálással.
Én most várom a második babámat, és az elsővel is többször szúrt a petefészkem körül (akkor doki azt mondta, hogy amiatt, mert nő a méh, tágulnak a szalagok).
Most a másodikkal meg még inkább fáj, pedig azt hittem, már "gyakorlottabb"c vagyok. :)
De hát ez van.
Amíg nem fáj nagyon, csak kellemetlen, érzékeny, addig nem kell rosszra gondolni.
Ha görcsölsz, elviselhetetlen a fájdalom, akkor pedig el kell menni dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!