19950929 kérdése:
14 hetes terhes vagyok és a lepényem a melső falon van az okozhat-e valami gondot most vagy a későbbiekben?! Ezek voltak a mostani lelet Többi lent
Figyelt kérdés
eredményeim: Bpd: 25,5 mm Thorax:23,6 mm Femur:10,8 mm NT:1,3 mm Koponya agyi struktúrák normálisak. Gerinc párhuzamos, csigolyaívek zártak. Hasfal, rekezizom ép. Gyomor hólyag telődés látható. Hosszú csövescsontok hiánytalanok. Átlagos mennyiségű magzatvíz. Placenta:mellső fal2015. jan. 21. 13:30
1/8 anonim válasza:
Mért hol legyen a nyakadba?
Mindhárom terhességnél mellső fali volt nekem, soha senkibe nem merült fel, hogy ebből probléma lenne. Akkor gond ha a méhszájon tapad.
2/8 A kérdező kommentje:
Normálisan kérdeztem meg!!! Lehet normálisan is válaszolni vagy ha nem akkor nem kell!! Azt hallottam ma hogy az nem jó és gondoltam megkérdezem!
2015. jan. 21. 13:37
3/8 anonim válasza:
Igazad van kérdező,bunkó az első.
4/8 anonim válasza:
Kettes, én legalább válaszoltam.
Kérdező, leírtam a választ, nem gond.
5/8 anonim válasza:
Nekem mind a három terhességnél úgy volt a papíromra írva hogy mélyen tapadó melső fali lepény de a méhszájat nem éri el. Azt mondta a doki hogy ne nagyon emelgessek nehezeket más nem volt végighordtam a terhességet 37, 39, illetve 40-ig hétig így.
6/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne tapadjon túl közel a méhszájhoz, illetve a petevezeték méhfelőli bejáratához. (Az első esetben már tudnál róla, a második esetben a 6-7. héten missed ab.-ot csinálnak, így az sem áll fent nálad.)
Az, hogy mellső- vagy hátsófali a placenta, már mindegy. Vakinek ilyen, valakinek olyan.
7/8 anonim válasza:
Ezzel szerencsére nincs semmi probléma!
Nekem az első terhességemkor a mellső falon tapadt, és semmi, de semmi gond nem volt vele!
Az a rossz, ha a méhszájon tapad.
Szép babavárást!
8/8 anonim válasza:
A méhlepény mint tudjuk különböző helyeken tapadhat meg.A hátsó a mellső falon vagy éppen a fundusban,valamint fedheti a méhszájat.A baba szempontjából semmi jelentősége nincs, hogy hátul, elől vagy felül tapad meg a méhlepény.Ha a mellső falon tapad a méhlepényed esetleg később érezheted majd meg a magzatmozgásokat.A mellső fali tapadás egyetlen hátránya, hogy ha császármetszésre kerül a sor, akkor a sebésznek oda kell rá figyelni, hogy bele ne vágjon a lepénybe a műtét során.Te erről hallhattál,ne ijedj meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!