Most voltam UH -on, a lelet szerint 6,8 x 3,9 mm szabályos petezsák látható. Hány hetes terhes lehetek? , mert a doki csak annyit mondott, hogy még nagyon korai terhesség. Elevit mellé tanácsos még valamit szedni?
kb 4-5 hetes lehetsz de utolsó mensi első napjától számold ki.
Én folsavat szedtem még s magne b 6 ot elevit mellé...de elvittől jobb a femibion 800as most....
em biztos, hogy nem tudja, csak nem akart foglalkozni a pontos meghatározással (ami nem egy kedves dolog de sajnos gyakran előfordul) Nekem is sok ilyen tapasztalatom van /volt, hogy nekem kellett harapófogóval kihúzni az infót a nőgyógyászból, mert azt hitte egy fél mondattal elintézheti a dolgot és jöhet a következő "beteg":)
Én lehet az idegeire mentem, de nem akartam h kérdés maradjon bennem:)
Egyébként meg erről tényleg csak annyit tudott volna mondani h 4-5 hetes valószínűleg, de a kor meghatározása leginkább a szivműködés detektálásánál lehetséges, illetve még pontosabban a 12 hetes UH-n, mikor már elég nagy a baba, de annyira nincsenek még nagy eltérések egyes babák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!