Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A feleségem várandós, de úgy...

A feleségem várandós, de úgy érzem nagyon felelőtlen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes, még mindig sokszor van hányingere, ilyenkor hideg kólát iszik, gyakran (heti 1x) iszik vörösbort, naponta sportol, biciklizni is jár, úszni is. Hiába mondom neki, hogy menjen táppénzre, nem akarja abbahagyni a munkát, túlórázni is szokott. Szerintem ezt nem kéne terhesen. Félek, hogy elkap valamit, vagy elesik, vagy valamivel árt a babának. Mit tehet ilyenkor az apuka?? Nekem is jogom van a gyerekhez, de hogy védjem meg így?
2015. jan. 20. 22:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

ÉN felcsináltam, ő tespedjen otthon,ne.biciklizzen,ne ússzon,ne igyon egy deci bort se,ne dolgozzon,egyáltalán ne legyen emberek közelřben még a munkahelyén se, ne merészeljen érzéstelenitéssel szülni,mert ez az ÉN gyerekem is...

Értem...azon kívül,hogy bedugtad csinálsz bármi hasznosat,amivel megkönnyíted a várandós hónapokat vagy virnyákolsz,mint egy mint egy bagzó macska? Azt irod,hogy a tied IS...amolyen szabályrendszered van apám abból az látszik,h CSAK a tied . Szerencse,higy nem hagyja magát terrorizálni a nejed. Régen az erdő mélyén,barlangban születtek az emberej és valami isteni csoda folytán itt vagyunk, hát nem hihetetlen?

2015. jan. 21. 15:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Egyszerűen röhejes vagy, a feleséged helyében már rég kiraktalak volna, ez nem más mint korlátozás, nem segítség... miért nem mész vele biciklizni meg úszni, meglátnád hogy semmi baja nem lesz tőle, én a szülés előtti utolsó napon is biciklire ültem és lám itt vagyok, megszültem, a fájdalomcsillapító semmit nem hatott, 20! öltést kaptam úgy hogy minden belém húzott cérnaszálat éreztem, kívánom hogy azért legyen hasonlóan fájdalmas élményben részed, legalább tanulsz belőle valamit!
2015. jan. 21. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.