Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten kit ajánlanátok...

Kecskeméten kit ajánlanátok magánorvosnak?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy alapos legyen és segítőkész. Mindamellett legyen "valaki" az osztalyon, hogy amikor számít az idő ne kelljen feletteshez rohangálni.

Természetes szülést tervezek, tehát nem kell megkenhetőnek lennie....sőt inkább egy becsületes felkészült orvost keresek.

(ár nem fontos)

2015. jan. 20. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Én bátran ajánlom Nyirády Tamást. Nekem sürgősségi császár lett végül, és egyedül döntött, nem kellett várni senki másra. Nagyon jó szakembernek tartom.
2015. jan. 22. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyirády Tamás a dokim,előtte a Tankó volt,jó szakember ő is,de még sem figyelt ránk eléggé,ezért váltottam,és nem bántam meg.A Tamás egy remek,segítőkész,kedves orvos,nem pénzéhes,lelkén viseli a betegei sorsát.Ajánlom figyelmedbe!!!
2015. febr. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!