Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudok beszélni a...

Miért nem tudok beszélni a babámhoz?

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok és nehezemre esik szólni a picihez, holott már fizikailag is érzem a jelenlétét, kötődöm hozzá, de ez még alakulni fog és szorosabb lesz a kötelék? Odasimogatok, nem arról van szó, csak beszélni nehéz... és erre akkor jöttem rá, mikor tegnap a férjem rákérdezett, hogy szoktam-e...
2015. jan. 20. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem beszélgettem egyikkel sem. Majd ha kibújik mondhatod neki :D

3 gyerekes anyuka

2015. jan. 20. 07:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudtam beszélgetni egyikkel sem,amióta megszületett mind a kettő folyamatosan velük beszélgetek :) Nálunk a párom volt az,aki esténként oda bújt a hasamhoz,és mesélt nekik :) Én annyit beszélgettem velük,amikor mind a kettőnél vetélés állt fent,hogy maradjon bent,mert szeretnénk őt,és nincs itt az ideje még,hogy kijöjjön :) Meg a túlhordás után,hogy ideje lenne kijönni :)
2015. jan. 20. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, én sem beszéltem hangosan, legfeljebb magamban. Férjem beszélt hozzá minden este :) De én úgy éreztem, mi megértjük egymást telepátiával is :D
2015. jan. 20. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig fura volt a pocakhoz beszélni, majd kialakul a kötődés, ne aggódj!
2015. jan. 20. 07:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! :)) Érdekes, nálunk is a férjem szokott beszélni hozzá néha, és az is olyan fura nekem. :D De akkor nem aggódom, köszönöm, hogy megosztottátok velem a gondolataitokat! Talán ma 4D-n kiderül a neme, és akkor picit könnyebb lesz a kommunikáció. :)
2015. jan. 20. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sem beszélgettem vele. A vége felé néha amikor már kirúgta a ház oldalát, ha valami nem tetszett. De mióta kibújt be sem áll a szám és most már az övé sem :D
2015. jan. 20. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én sem beszéltem hozzá. egyszer egyszer próbáltam, de olyan furán éreztem magam. mikor oldalba rúgott, vagy befeszítette magát akkor beszéltem hozzá, meg mielőtt elfolyt a magzatvizem mivel nem tudtam hogy készülődjek a kórházba vagy sem. akkor kaptam tőle választ először :)
2015. jan. 20. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartok hosszabb monológokat, de azért néha beszélek hozzá. Nálam ez úgy alakult ki, hogy amikor elkezdte kinyomkodni magát, akkor mindig kértem, hogy gyorsabban nyújtózkodjon, mert nekem ez nem túl jó érzés. Vagy ha jobban belém rúg, akkor is "rászólok", na, jó, ez erős túlzás :), de megkérem, hogy ne csinálja már.

Van amikor elmondom, hogy most ez+az történt, de amúgy nem mesélek neki, pedig nekem is mondták, hogy azt kellene csinálni...de az valahogy nem megy.

Ja, és esténként szoktam neki dúdolgatni.

2015. jan. 20. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok, mint az utolsó válaszoló, akkor szoktam "rászólni", ha nagyon rugdos. :) Egyik babámmal sem tudtam beszélgetni, csak miután megszülettek. Persze akkor meg minden hülyeséget összehordtam pelenkázás közben pl., kívülálló szétröhögte volna magát.
2015. jan. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!