Túlsúlyosabb kismama vagyok, a hasam nem feszesedett ki alul, hanem van rajta sajna egy kis háj, is, hogy érzem meg ha bekeményedik a pocakom? Holnap töltöm a 26 hetet.
Figyelt kérdés
Szokott feszülni a hasam,akkor fentébb keményebb egy kicsit,de nem kőkemény,alul a háj miatt ugye puhább.Vagy pedig hol egyik, hol a másik oldalt szokott néha hirtelen pár másodpercre begörcsölni,de e el is múlik.Ez lehetne a keményedés?Vagy azt hogy érzem meg?Köszönöm.2010. febr. 7. 17:24
1/5 anonim 

válasza:

Ha keményedik, akkor azt nem kell kívülről érezned, persze úgyis érződik..., hanem akkor úgy befeszül az egész méh, hogy agyilag, ha végiggondolod, akkor teljesen szépen érzed a méhednek a határait, hogy mekkora, hol helyezkedik el, stb!
Szóval, azt fogod tudni, ha keményedik. :)
24 hetes km
2/5 anonim 

válasza:

hello, én is teltebb vagyok, hasonlo szituban. én meg szoktam érezni hogy az egész méhem kőkemény lesz és befeszül, s ha megtapogatom kézzel akkor érzem h kemény, természetesen az uszogimi alatt is egyértelműen kemény,csak van egy kis puha husi felette:)nekem állt orgazmus után szokott bekeményedni(főleg ha elötte régebben volt, pár napja)vagy egy rossz mozdulatnál.de csak kb 20mp.ig tart és elenged a feszülés.
3/5 anonim 

válasza:

szia én 120 kg feletti kismama voltam és igen azt belülről érzed
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor ez a féloldali görcs is lehet a keményedéstől?
2010. febr. 7. 19:41
5/5 anonim 

válasza:

én 100 kg-val mentem szülni,volt rajtam háj is,de az igazi keményedést kívülről is lehet érezni. nálam legalábbis lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!