10 hetes terhes vagyok. Szabad furodnom furdokadban vagy csak tusonom szabad. Nem kaphatok valami fertozest?
Ilyen idős terhesen csak a nagyon meleg vizes fürdőt nem ajánlják. Ha fürödni szoktál eddig akkor ezután is nyugodtan fürödhetsz. Gondolom a saját kádadat tisztán tartod, akkor meg mitől kapnál fertőzést?
Kellemes pancsolást és boldog babavárást
32 hetes kismama
Ha otthon fürdesz a kádban akkor nincs gond.Én is fürödtem az elején így,mert kényelmes volt.
22hetes kismama
Én mindig is fürdőkádban fürödtem és ugyanolyan hőfokú vízben, mint a terhesség előtt, és nincs semmi bajunk! Ha abban a vízben csak te fürdesz, akkor nincs veszély terhességre. A túl meleg vizet pedig azért nem szokták ajánlani, mert alhasi vérbőséget okoz, ami vetéléshez vezethet. Te érzed, hogy számodra mi a kellemes hőfok. Ha a dokid nem tilt el a fürdéstől, akkor nyugodtan. Nálunk ez szóba sem került. Stranrdra is nyugodtan járhatok.
17 hetes kismama
Én speciel csak zuhanyzom mióta terhes vagyok (11 hét) pont a fertőzésveszély elkerülése érdekében. Nomeg a meleg víztől is eltiltott a doki, pont a vérbőség miatt.
Szerintem akadálya nincsen hogy fürödj, de jól mosd ki a kádat és kellemes meleg legyen csak a víz. Én ezt ajánlom, bár meglehet, hogy túlzottan óvatosnak tűnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!