18 hetes terhesen gombas fertozest eszlelt a doki. A Gynoforte huvelyi krem jo?
Faheres , nem surru folyast eszeleltem es dokihoz mentem..megnyugtatott, hogy szerinte nem gombas fertozes...az eredmenyek alapjan megis az jott ki.
A krem amit felirt nem javasolt terheseknek/szoptatos anyukaknak csak ha doki irja fel.
Valaki hasznalta? S mi baja lehet a babonak ha gombas fertozes van?(kezelem!!!!)Valamikeppen erinti a babot vagy a zart meh miatt el sem er hozza?
Szia. Én nem ismerem ezt a krémet, de ha a dokid felírta, akkor szerintem használd. V.színüleg azért írták rá, hogy orvosi rendelvényre, mert ahogy te is írtad, ha a méhszáj zárt, akkor nem lehet baja a babának és ezt csak az orvos tudja megállapítani. Úgyhogy ne aggódj és használd a krémet, hogy megszűnjön a fertőzésed. Amúgy nem írtad, hogy a folyáson kívül volt-e valami más tünet, pld. viszketés? Azért kérdezem, mert egyszer én is úgy jártam, hogy csak egy kis fehér folyásom volt és csak mellékesen megemlítettem a dokinak és kiderült, hogy nekem is gombás fertőzésem van. Ezt azért tartom fontos dolognak, mert sokszor van olyan kérdés, hogy normális-e a fehér folyás a terhesség alatt és mindíg azt válaszolják, hogyha nincs más tünet, akkor igen. Ha viszont neked sem volt más tüneted, akkor A TE ESETED IS ELLENPÉLDA LEHET, VAGYIS NEMHIÁBA HANGSÚLYOZTA AZ ORVOSOM, HOGY MINDÍG JELEZZEM, HA FOLYÁST TAPASZTALOK!!!
28hetes kismama
A krémet én sem ismerem,de ha az orvos írta fel használd nyugodtan.A babának nem lesz semmi baja, mert védve van, de ha rendszeresen kikezeletlen hüvelyi fertőzés van ,akkor megrövidülhet a méhszáj,ami ugye nem túl jó dolog(ezt a neten olvastam),
inkábbb használd amit az orvos írt fel, abból nem lesz baj.
Jobbulást!
Koszonom a valaszokat....sajna meg terhesseg elott is volt gombas fertozesem es soha nem jart mas tunettel mint folyas.Soha nem ereztem egeto erzest, viszketest vagy fajast szex utan, kozben......en is azok a kivetelek koze tartozom akirol az elso valaszolom irt:-(
Emiatt ajanlom mindenkinek, hogy ha "gyanusabb" az a "normalis fehetfolyas" akkor menjen nyugodtan dokihoz es nezesse meg magat.
A kremet kiprobalom..remelem semmi baja nem lessz a babomak es en is helyrejovok.Apanak is irtak ki gyogyszert.
Koszonok minden valaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!